Kızılpınar'da çalışmalar sürüyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akay, TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların üst yapılarının Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile yapıldığını kaydetti.

Kızılpınar'da çalışmalar sürüyor
02 Aralık 2017 Cumartesi 11:54

ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Kızılpınar Mahallesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizin yıllardır süre gelen altyapı sorununu, Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ ile birlikte çözüme kavuşturduk. Mahallemizin ana caddeleri olan İstiklal, Hürriyet, Atatürk, Osmanlı, Hacı Yakup, Çerkezköy ve Çorlu Caddelerinde üstyapı çalışmalarımızı da tamamladık. Bundan sonraki süreçte TESKİ tarafından altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Bu kapsamda TESKİ tarafından altyapısı tamamlanarak teslim edilen ara sokakların Çerkezköy Belediyesi ekiplerince kaldırım ve yollarının yapımına devam edildiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Ekiplerimiz şu anda Hacı Yakup ve İstiklal Caddeleri arasında kalan 24, 25 ve 26’ncı sokaklarda beton yol yapımına başladı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerini kullandı. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.