KIZILPINAR EĞLENCEYE DOYDU

Kızılpınar Belediyesi'nin düzenlediği '6. Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri Sünnet Şöleni ve Halk Konseri'nin gece yapılan bölümü, belde sakinlerini eğlenceye doyurdu. Dört sanatçının sahne aldığı gecede popüler şarkılara eşlik eden Kızılpınarlılar geç saatlere kadar eğlendi

KIZILPINAR EĞLENCEYE DOYDU
08 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Kızılpınar Belediyesi tarafından düzenlenen '6. Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri Sünnet Şöleni ve Halk Konseri'nin gündüz pehlivanların kapışmasına sahne olurken, gecede sanatçıların eğlencesiyle geçti. Sünnet Şöleni ve Halk Konseri güreşlerin yapıldığı Belde Stadyumu'nda saat 20.00'da başladı. Belde sakinlerinin ücretsiz olarak katıldığı programda sanatçılar Burcu Ulukaya, Mehmet Öndül , Cüneyt Şentürk ve Çılgın Sedat muhteşem bir gece yaşattı.
BELEDİYECİLİK YOL YAPMAK DEĞİL
Sünnet Şöleni ve Halk Konseri, bol bol ödül verip gönül alan Başkan Faruk Korkmaz'ın açılış konuşmasıyla başladı. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz sosyal belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaparak; belediyeciliğin sadece yol, park, kaldırım yapmak olmadığını savundu.
Belediyelerin zaman zaman böyle sosyal etkinliklere imza atması gerektiğini söyleyen Başkan Korkmaz, diğer belediye lerin böyle etkinlikleri yapmaları gerektiğini halkı bütünleştiren, kaynaştıran etkinlikleri yapmaları gerektiğini belirtti. Beldede yaşayan 135 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirten Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, sünnet olan bütün çocuklara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak konuşmasına devam etti. Korkmaz, "Bu büyük organizasyonda emeği geçen Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Günay’a, Meclis Üyelerime ve tüm Belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonlar ekip çalışması gerektirir. Bu anlamda başarılı bir ekip çalışmasıyla görevlerini layıkıyla yerine getiren personelime sonsuz teşekkür ediyorum dedi" dedi.
BELDE SAKİNLERİ SANATÇILARA EŞLİK ETTİ
Sahne alan ilk sanatçı Cüneyt Şentürk oldu. Popüler şarkılarla vatandaşları coşturan Şentürk'e, dansçı kızlarda eşlik etti. Müthiş sahne performansıyla halkı doyasıya eğlendiren Cüneyt Şentürk'e Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz tarafından plaket verildi. Cüneyt Şentürk'ten sonra sahne alan Burcu Ulukaya da söylediği şarkılarla halkı coşturdu. Sahnede davul çalarak geceye renk katan Burcu Ulukaya daha sonra sahneyi Mehmet Öndül'e bıraktı. Stadyumu dolduran Kızılpınarlılar'ın yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı Öndül, söylediği türkülerle duygulu bir hava estirdi. Kızılpınarlılara türkü ziyafeti veren Öndül, konuşmalarıyla dikkat çekti. Türkülerin arasında mesajlar veren Öndül, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak bunu Kızılpınar'da sağlayan Başkan Korkmaz'a teşekkür etti.
Başkan Korkmaz'ı, güreş ağası Caferoğlunu, Kızılpınar Ak Parti Belde Başkanı Kamil Yiğit ve Başkan Yardımcısı Ahmet Günay'ı sahneye davet eden Öndül, söylediği türküler eşliğinde sahnede halay çektirdi. Plaketini hemşehrisi olan Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay'dan alan Öndül teşekkür etti. Tüm sanatçılara Başkan Faruk Korkmaz, birer teşekkür plaketi verdi.
En son sahne alan Çılgın Sedat, muhteşem performansı ve dans şovlarıyla geceyi eğlencenin zirvesine ulaştıran isim oldu. Plaketini Başkan Korkmaz'dan alan Çılgın Sedat böyle bir gecede bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtip nezaketinden dolayı teşekkür etti. Konser Tempo TV'de saat 22 ile 00:30 arası canlı olarak verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.