Kızılpınar halkı çalışmalardan son derece memnun

Büyükşehir Yasası ile birlikte beldelikten çıkarak mahalle statüsüne geçen Kızılpınar’da baş gösteren yol sorunları giderilmeye başlandı. Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarından Kızılpınar halkının son derece memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, dört bölgede de beton yol çalışmalarının devam ettiği ifade etti

Kızılpınar halkı çalışmalardan son derece memnun
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:06

BELLİ BÖLGELERDE BETONLU YOL YAPILIYOR

Kızılpınar Mahallesi’nde yapılan asfaltlama ve beton yol çalışmaları Belediye tarafından tüm hızla devam ediyor. Hürriyet Caddesi, Bahar Caddesi, Terzi Caddesi, İstiklal Caddesi, Saygın Sokak, Arda Sokak ve Çınar Sokak’ta asfaltlama çalışmaları devam ederken, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Mili çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kızılpınar mahalle Muhtarı Ahmet Milli, yaptığı açıklamada, “Kızılpınar’da şu an 4 bölgede beton yol çalışması devam ediyor. Şener Sokak, Yaren Sokak, Keskin Sokak, Halit Er Sokak, 16. Sokak, Aslan Sokak, Ilgın Sokak, Dal Sokak, Hacı Ali Sokak, Erdem Sokak, Ateş Sokak, Öykü Sokak ve Hacı Yakup Caddesi ile Yeni Camii etrafında betonlu yol çalışmaları aralıksız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

PARK YENİLENEREK FİTNESS ALETLERİ MONTE EDİLECEK

Kızılpınar Muhtarlığı etrafında bulunan Recai Kutan Parkı’nın da yenilendiğini ifade eden Muhtar Milli, “Parkta yenilikler yapıldı. Boş olan orta alanın etrafı beton duvarla çevrilecek. Ayrıca parkın içine ve etrafına da fitness aletleri monte edilecek. Yapılan çalışmalardan dolayı Kızılpınar mahalle sakinleri son derece memnunlar. Vatandaş yapılan çalışmaları görüyor ve şuan her şeyden memnun. Akıllarında kalan tek soru olan, su sorunu ise Hizmet Kervanı’nın buraya gelerek toplantı yapmasının ardından son buldu. Vatandaşlarımız yeni yapılanmada böyle sorunların olacağını ve geçici olduğunu da idrak etmiş oldular” dedi.

DOKTOR SIKINTISI DA ORTADAN KALKTI

Kızılpınar mahallesinde elle tutulur, gözle görülür pek sorunun kalmadığını sözlerine ekleyen Ahmet Milli, “Tek sorun olarak Sağlık Ocağında hekim eksiği vardı. Yeni hekimin gelmesi ile beraber hekim sorunu da ortadan kalkmış oldu” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.