Kızılpınar'ın altyapısına 14 Temmuz'da kazma vuruluyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin İlçe Belediyeleri ile ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar sofraları kapsamında Kızılpınar Mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi. Kızılpınarlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kızılpınar Mahallesi'nin altyapısına 14 Temmuz'da başlanacağı müjdesini verdi

Kızılpınar'ın altyapısına 14 Temmuz'da kazma vuruluyor
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:54

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının dördüncüsü Kızılpınar Mahallesi’nde verildi. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda verilen sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşları katıldığı Kızılpınar Mahallesi’ndeki sokak iftarına ilgi yoğundu.
 
ALBAYRAK İFTARDA SEVİNDİRİCİ HABER VERDİ
 
Kızılpınar Mahallesi’ndeki iftarda Kızılpınar Mahallesi’nde olmaktan ve orucunu Tekirdağ’ın nüfus yoğunluğunun en fazla olan mahallesinde açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Büyükşehir Belediyemizle İlçe Belediyelerimizin ortaklaşa düzenlediği Mahalle İftarlarımız devam ediyor. Ben buradan Kızılpınarlı hemşerilerime müjde vermek istiyorum. Kızılpınar’ın yıllardan beri en büyük sorunu olan altyapı sorununa 14 Temmuz tarihi itibari ile son veriyoruz. 14 Temmuz’da Kızılpınar’ın altyapı işine başlayacağız.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.