Kızılpınar Mahalle Evi’nde kurs sayısı artacak

Kızılpınar Mahalle Evi kursiyerleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan, Akay önümüzdeki günlerde Kızılpınar Mahalle Evi’nde kurs sayısının ve saatlerinin arttırılması adına çalışmalar yapılacağını kaydetti

Kızılpınar Mahalle Evi’nde kurs sayısı artacak
11 Ocak 2019 Cuma 09:57

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Mahalle Evi kursiyerlerini makamında ağırladı. Kızılpınar Mahalle Evi’nde açılan kurslar, Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan kütüphane, bilgisayar odası ve el ele butik mağazası için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden kursiyerler, “Mahalle Evimizde açılan kurslarda hem kendimizi geliştirme, hem de komşuluk ilişkilerimizi pekiştirme imkanı buluyoruz. Bizlere bu imkanı sağladığınız için size çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

BİLGİSAYAR ODASI BÜYÜK KOLAYLIK OLDU
Kızılpınar Mahalle Evi bünyesinde oluşturulan Bilgisayar Odası için de Başkan Akay’a teşekkür eden kursiyerler, “Bizler Mahalle Evimizdeki kurslara katılım sağlarken, çocuklarımız da bu Bilgisayar Odası’nda ders çalışıp, ödevlerini yapabiliyorlar” dediler.

KURSİYER SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk adımını Veliköy Mahallemizde attığımız Mahalle Evleri projesi kapsamında oluşturduğumuz Kızılpınar Mahalle Evi’nde kursiyer sayımız her geçen gün artıyor. Kursiyerlerimizin aile bütçelerine katkıda bulunmalarına ve komşuluk ilişkilerinin pekişmelerine vesile olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. Başkan Akay önümüzdeki günlerde Kızılpınar Mahalle Evi’nde kurs sayısının ve saatlerinin arttırılması adına çalışmalar yapılacağını kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.