Kızılpınar ve Veliköy’e yeni park ve yeşil alanlar yapılıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinde yapımı ve düzenlemeleri devam edilen park ve yeşil alanları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Vahap Akay Kızılpınar Mahallesi’ne bir Mahalle Evi yapılacağının müjdesini verirken, yine Kızılpınar’da vatandaşların çeşitli etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri park ve etkinlik alanı yapımının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Kızılpınar ve Veliköy’e yeni park ve yeşil alanlar yapılıyor
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:12

BAŞKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerinde yapımı devam eden parkları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi Selimiye Caddesi’nde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulunurken, “Bu alan uzun zamandır otluktu. Bu hale getirmeyi başardık. 2 bin metrekarelik olan parkımızın duvarlarını, koltuklarını, ışıklandırmalarını, basketbol sahasını, çocuk oyun grubunu ve fitness yerini iki aylık bir sürede tamamladık” dedi. Daha sonra ise Kazım Karabekir Caddesi’nde çalışmaları devam eden 3 bin metrekarelik alan içerisinde yer alan parkı gezen Akay “Bu alanımız eskiden ufak bir parktı. Atıl durumda olan parka Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz çalışmalar gerçekleştirecek. Yapılacak çalışmalar neticesinde çocuklara spor tesisleri, basketbol, voleybol sahaları kazandırılacak” diye konuştu.

 

“IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARINI YAPTIK”

 

Veliköy Mahallemizdeki çalışmaları inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Kızılpınar’da ki çalışmaları takip etti. Recai Kutan Parkı’nda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu parkımızda komple çim çalışması yapıldıktan sonra çevre düzenlenmesi gerçekleştirildi. Batık halde bulunan parkımızın ışıklandırma çalışmalarını yaptıktan sonra çok kısa bir süre zarfında halkın kullanımına açtık. Kızılpınar’da 15’e yakın parkımız bulunuyordu. Hiçbiri de kullanılır vaziyette değildi. Çerkezköy Belediyesi olarak 6 parkımıza çeki düzen verdik. Bu parkımızı ise yeniden düzenledik. Vatandaşlarımız çayını alıp, bu parkımıza gelip sohbet ederek vakit geçirebiliyorlar” açıklamasında bulundu.

 

KIZILPINAR MAHALLE EVİ’NE KAVUŞACAK

 

Recai Kutan Parkı’ndan ayrılan Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra Turgut Özal Parkı’ndaki çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Vahap Akay “Bu parkımızın da çevre düzenlemesini yaptıktan sonra oturaklarını monte edeceğiz. Parkın yan tarafından bulunan eski Kızılpınarspor Kulüp Binası’nı ise Mahalle Evi yapacağız” dedi.

 

ETKİNLİK ALANI YAPILIYOR

 

Kızılpınar Mahallesi 20. Sokak’ta yapılan Etkinlik Alanı’nı da gezen Belediye Başkanı Vahap Akay “Kızılpınar Mahallemizde yaptığımız etkinlik alanında okullarımız etkinlik yapabilirken, vatandaşlarımız ise bu alanda düğün yapabilecekler. Vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz etkinlik alanımız 15 güne hazır olacak. Atıl bir durumda olan bir yeri alternatif bir yer yaptığımız için mutluyuz” dedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.