Kızılpınar Yaz Spor Okulu tamamlandı

Bu yıl Kızılpınar Belediyesi tarafından beldedeki gençleri spora yönlendirmek ve gençleri spora teşvik etmek amacı ile ilk kez düzenlenen Kızılpınar Belediyesi Yaz Spor Okulu sona erdi.

Kızılpınar Yaz Spor Okulu tamamlandı
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:31

Rüzgar Halı Saha'da düzenlenen törenle sona eren Kızılpınar Yaz Spor Okulu'nda, okula katılan tüm öğrencilere madalya ve kurs sertifikası verildi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Bu sene Belediye Yaz Spor Okulu'nun ilk kez düzenlenmesine rağmen katılımın oldukça geniş olduğunu ve beklediklerinden fazla katılım olduğunu belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Bu sene ilk kez düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuz sona erdi. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda Beldemizdeki çocuklarımıza 3 ayrı kategoride olmak üzere futbol, voleybol ve basketbol dallarında eğitim verdik.

Konularında en iyi hocalar tarafından verilen derslere 108 çocuğumuz katılarak bilinçli olarak spor yaptılar. Yaklaşık 2 ay süren Yaz Okulumuzda çocuklarımız internet cafeler de zaman geçirmek yerine spor yaparak hem sağlıklı olarak gelişmelerine yardımcı oldular, hem de gelecek açısından kendilerine yatırım yapmış oldular.

Çünkü buradan aldıkları ve İnşallah gelecek yıllarda da almaya devam edecekleri spor eğitimi ile kendilerini geliştirecekler ve belki de geleceğin en iyi sporcuları Kızılpınar’dan çıkacak. Bu çocuklarımızın arasından ileride İnşallah Fenerbahçe, Galatasaray'da oyuncular görmek istiyorum.

GOL KRALI BAŞKAN'IN YEĞENİ OLDU

Biz Kızılpınar Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri olarak düzenlemiş olduğumuz bu Yaz Okulu'ndan dolayı çok memnun oldum ve katılım sayısını bu kadar yüksek görünce mutluluğum bir o kadar arttı. Şimdiki hedefimiz önümüzdeki senelerde bu sayıyı daha fazla yukarılara çıkartarak daha geniş katılımın olmasını sağlamak.

Bunun için de görev biraz ailelere düşüyor. Başta çocuklarımızın aileleri olmak üzere yaz okulumuza katılan tüm çocuklarımıza ve onların değerli hocalarına teşekkür ederim. İnşallah seneye yine aynı şekilde spor okulu düzenleyeceğiz ve çocuklarımızın çok daha iyi ve bilinçli bir şekilde spor yapmalarını sağlayacağız’’ dedi.



Bu arada Kızılpınar Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun futbol branşında düzenlenen takımlar arası futbol turnuvasında gol kralı Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın yeğeni Muhammet Raşit Korkmaz oldu. Oynadığı tüm karşılaşmalarda gol atan Muhammet Raşit Korkmaz, turnuvayı 11 golle tamamlayarak Başkanın elinden kupasını aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.