Kızılpınar'a Açık Hava Düğün Salonu yapılacak

Kızılpınar'a birçok yeni park ve alt ile üst yapı hizmeti yapan Kızılpınar Belediyesi yeni bir çalışmaya daha başlayarak Kızılpınar'a Açık Hava Düğün Salonu kazandıracak.

Kızılpınar'a Açık Hava Düğün Salonu yapılacak
14 Ağustos 2007 Salı 08:23

Gültepe Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Caddesi'nde 7 bin metrekarelik bir alana Açık Hava Düğün Salonu yapacaklarını açıklayan Belediye Başkan Vekili Seyithan Caferoğlu, " Açık Hava Düğün Salonu'nun ortasına projektörler konulurken, bir de 2000 kişilik bir tribün yapılacak. Ayrıca Düğün Salonu'nun etrafına park yapılacak. Parkın içinde diğer parklarda olduğu gibi oyun grupları ve spor aletleri konacak" dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kızılpınar'da muhtelif yerlerdeki istinat duvarlarının yapımına devam edildiğini belirten Kızılpınar Belediye Başkan Vekili Seyithan Caferoğlu, "Kızılpınar Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ile Gültepe Mahallesi'nde kilit taşı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra Gültepe Mahallesi'nde yeni yapılaşma olan yerlerin kanalizasyon ve su şebekesi hızlı bir şekilde yapılıyor.

Böylelikle Kızılpınar'da yapılaşma olan yerlerin alt yapı sorunun hemen ortadan kaldırıyoruz. Kızılpınarlı vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtarmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

7000 METREKARE ALANA DÜĞÜN SALONU VE PARK

Kızılpınar'a göreve geldiğimiz günden itibaren çeşitli mahallelere parklar yapıldı. Yapılan parklarda oynayan çocuklar ve parklarda vakit geçiren aileler parkların yapılmasından dolayı gayet mutlular. Şimdi ise Gültepe Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerine hem Açık Hava Düğün Salonu hem de park yapımına başlandı. 7000 metrekare alan üzerine yapılacak olan bu çalışmanın, 2000 metrekarelik alanına Açık Hava Düğün Salonu yapılacak. Açık Hava Düğün Salonu'nun ortasına projektörler konulurken, bir de 2000 kiilik bir tribün yapılacak. Ayrıca Düğün Salonu'nun etrafına park yapılacak. Parkın içinde diğer parklarda olduğu gibi oyun grupları ve spor aletleri konacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.