Kızılpınar’a hayırlı olsun

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ’11 İlçeye 11 Okul Projesi’ kapsamında 2016 yılının Nisan ayında temeli atılan 21 derslikli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar İlkokulu tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi

Kızılpınar’a hayırlı olsun
09 Ocak 2017 Pazartesi 13:23

630 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ
2 milyon 800 bin TL ihale bedeli ile Nisan ayı başında temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar İlkokulu tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bodrum artı zemin kat üzerine 4 kat olarak yapılan 21 derslikli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar İlkokulu’nun 3 bin 360 metrekare kapalı alanı bulunuyor. Toplam 630 öğrenci kapasitesine sahip Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar İlkokulu 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ikinci yarısından itibaren eğitim ve öğretime başlayacak.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE TESLİM EDİLDİ
Kızılpınar’a yapılan okul hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa’da bulunan Atatürk Spor Kompleksi’nde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 450 milyon TL’lik 45 Dev Yatırım’ töreni ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kızılpınar İlkokulu, Kızılpınar Mahallemiz ve ilçemiz için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ - 7 yıl önce
Teşekkürler Büyükşehir belediye.