Kızılpınar'a kapalı pazar alanı yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar'a Kapalı Halk Pazarı yapılacak

Kızılpınar'a kapalı pazar alanı yapılacak
21 Nisan 2015 Salı 17:57

 Kızılpınar'a yapılacak Kapalı Halk Pazarı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, Hürriyet Caddesi Alper Sokak'ta yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri'nin 3500 metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını belirterek, "Öncelikle bu bölgede var olan moloz ve inşaat atıkları kaldırılıp, temizlendikten sonra zemine beton serilecek. Ardından Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nden sökülecek olan malzeme burada kullanılarak küçük fakat modern bir Kapalı Pazar Yeri'ni Kızılpınar halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.


BU YIL İÇİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR


Kızılpınar'a Kapalı Pazar Yeri'nin yapılması ile birlikte hem esnafın, hem de Kızılpınar halkının daha modern bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlayacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri Projesi'nin 2015 yılı içinde tamamlayarak, Kızılpınar sakinlerinin hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.