Kızılpınar’da altyapı çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (TESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Kızılpınar Mahallesi’ndeki altyapı çalışmaları devam ediyor. Nisan ayı itibari ile ekip sayısının 9’a çıkarılacağını kaydeden TESKİ yetkilileri, çalışmaların 2017 yılı içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirttiler

Kızılpınar’da altyapı çalışmaları devam ediyor
29 Mart 2017 Çarşamba 12:58

YAĞMUR SUYU HATTININ YÜZDE 50’Sİ TAMAMLANDI
TESKİ’nin Kızılpınar Mahallesi’nde 14 Temmuz 2016 tarihinde temelini attığı yaklaşık 27 milyon TL’lik Çerkezköy Kanalizasyon İnşaatı projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarda kat edilen gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan TESKİ yetkilileri, “Proje kapsamında Kızılpınar Mahallemizde yapılması planlanan toplam 3 bin 200 metrelik yağmur suyu hattının bin 650 metresi (yüzde 50’si) tamamlandı. Projede ayrıca 3 bin 860 metresi 1400’lük kolektör hattı olmak üzere toplam 78 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılması planlanıyor. 3 bin 860 metrelik kolektör hattının bin 100 metresi (yüzde 35’i); 74 bin 140 metrelik kanalizasyon hattının da 3 bin 600 metresi (yüzde 5’i) tamamlandı” ifadelerini kullandı.
EKİP SAYISI 9’A ÇIKARILACAK
Kızılpınar Mahallesi’nde iş yoğunluğu nedeniyle bugüne kadar tek ekiple çalışıldığını belirten TESKİ yetkilileri, “Nisan ayı itibari ile Kızılpınar Mahallemizdeki ekip sayımızı 9’a çıkaracağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. 2017 yılı içinde Kızılpınar Mahallemizdeki tüm altyapı çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Kızılpınar’da altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda yol, kaldırım gibi üst yapı çalışmalarının Nisan ayı içerisinde başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda gerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gerekse Çerkezköy Belediyesi olarak biz vakit geçirmeden üstyapı çalışmalarına başlayarak başta yol ve kaldırım olmak üzere tüm üstyapı çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.