Kızılpınar’da çalışmalar devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin Kızılpınar Mahallesi’nde birlikte sürdürdüğü yol çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinleri ve esnaf ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kızılpınar’da çalışmalar devam ediyor
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:25

HACI YAKUP CADDESİ DE BETONLANDI
Kızılpınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde TESKİ tarafından yapılan yağmursuyu ve kolektör hattı çalışmalarında sona gelindi. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz de yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce beton yol ve kaldırım yapımı tamamlanan İstiklal Caddesi asfalt ile kaplandı. Yine altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hürriyet Caddesi’nde ise beton yol çalışması gerçekleştirildi. Hacı Yakup Caddesi’nde de kaldırım ve beton yol yapım çalışmaları tamamlandı” dedi.
ALTYAPISI TAMAMLANAN SOKAKLARI ASFALTLAYACAĞIZ
Kızılpınar’ın ana caddelerinde altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “TESKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarımızda ise Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’ün de yer aldığı incelemeler sırasında Başkan Akay, esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.