Kızılpınar’da çatı adayına destek istediler

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Çerkezköy İlçe yönetimi, Kızılpınar Mahallesi’ni dolaşarak çatı adayı için destek istediler.

Kızılpınar’da çatı adayına destek istediler
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:51

ÇATI ADAY  İÇİN DESTEK İSTEDİLER
CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Çatı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için destek gezilerine ara vermeden devam ediyor. Destek ziyaretleri kapsamında Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan kahve dernekleri gezen CHP Heyeti tek tek vatandaşlarla bir araya gelerek çatı adayına destek istediler. Düzenlenen destek ziyaretine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Kayyum Heyeti, Teşkilat Üyeleri ile Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
TEK TEK BROŞÜR DAĞITTILAR
Kahvehane ve dernekler de vatandaşları tek tek ziyaret ederek çatı adayı İhsanoğlu’na destek isteyen CHP’liler bir yandan da Ekmeleddin İhsanoğlu’nun geçmişini anlatan el broşürleri dağıtıldı. Dağıtılan el broşürlerinde ‘AKP, MHP, CHP, HDP demeden bütün Türkiye’nin gururu örnek insan’ sloganı ön plana çıkarılırken, kişisel özellikleri ve başarıları anlatılıyor. CHP’li heyet dernek ve kahvehanelerin yanı sıra yolda yürüyen vatandaşlara da el broşürleri dağıtarak çatı adayı için destek istediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kızılpınarda esnaf - 10 yıl önce
ülkemi̇ 25 yil geri̇ götürmek i̇stemiyorum beledi̇ye başkanligi seci̇mi̇ olmadigi i̇ci̇n rte di̇yorum