Kızılpınar’da kaldırım çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi’nin yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım ile Kızılpınar’da başlattığı asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bugün Kızılpınar Mahallemizde bulunan 87. ve 88. Sokaklarda kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirildi

Kızılpınar’da kaldırım çalışmaları başladı
27 Ağustos 2018 Pazartesi 13:52

87. VE 88. SOKAK’TAN BAŞLANDI
Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında 47 bin 100 metrekarelik kaldırım çalışması yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kaldırım yapım çalışmalarına bugün 87. ve 88. Sokaklarda başladık. Çalışmalarımızı seri ve hızlı bir şekilde devam ettirerek, altyapısı ve üstyapısı tamamlanan tüm sokaklarımızı kaldırıma kavuşturacağız” dedi.

EYLÜL AYINDA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR
Çerkezköy Belediyesi’nin altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan 3 cadde ve 137 sokakta sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik beton kaldırım çalışması gerçekleştireceğini ve çalışmaları Eylül ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Akay, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Kızılpınar Mahallesi’ndeki meskun mahalde altyapı ve üstyapı sorunun kalmayacağını sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.