Kızılpınar’da Lavanta Kokulu Tekirdağ Günleri etkinliği yapıldı

Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nce Kızılpınar’da ‘Lavanta Kokulu Tekirdağ Günleri’ etkinliğini düzenlendi.

Kızılpınar’da Lavanta Kokulu Tekirdağ Günleri etkinliği yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Haziran 2022 Perşembe 10:43

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı ile diğer katılımcılar Furkan Yaren’in oluşturduğu lavanta bahçesindeki görsel şölenin keyfini çıkardı.

Kızılpınar Liya Lavanta Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’nın yanı sıra Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Halkoyunları gösterisiyle başlayan etkinlikte katılımcılar daha sonra lavanta tarlasının yanında açılan sergiyi ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi’nin de katkı sunduğu ‘Lavanta Kokulu Tekirdağ Günleri’ etkinliğinde foto safari etkinliğinin de yapılmasının ardından davetliler lavanta tarlasında bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.