Kızılpınar'da müthiş final

Kızılpınar Rüzgar Halı saha tarafından düzenlenen 1. bahar turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

Kızılpınar'da müthiş final
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:31

Üçüncülük maçında Sever Market sahaya çıkmayınca Ernaspor hükmen turnuva üçüncüsü olurken nefesleri kesen ve tam 9 golün atıldığı müthiş finalde Kırmızı Şeytanlar şampiyon oldu. Rakibine 7 - 2 ile boyun eğen HASCEM İnşaat turnuva 2.'si oldu.

SEVER MARKET SAHAYA ÇIKMADI

Kızılpınar Rüzgar Halı Saha tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 ay süren 1. bahar turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan 3.'lük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Ernaspor ile Sever Market arasında oynanması gereken 3.lük karşılaşmasında Ernaspor sahadaki yerini almasına rağmen, Sever Market bir önceki karşılaşmada çıkan tartışmalar nedeni ile sahaya çıkmadı.

Futbol kuralları gereği 15 dakika boyunca Sever Market takımı sahada beklendi. Sever Market sahaya çıkmayınca hükmen 3 - 0 mağlup sayıldı ve Ernaspor bu sonuçla 1. Bahar Turnuvasının 3.sü oldu.

FİNAL ADINA YAKIŞTI

Gecenin ilgi ve merakla beklenen karşılaşması ise finalde karşıkarşıya gelen Kırmızı Şeytanlar ve HASCEM İnşaat arasında oldu.

Halı saha turnuvalarında bugüne kadar görülmemiş bir taraftar kitlesinin izlediği karşılaşmada HASCEM İnşaat sahaya Murat, Sedat, Mikail, Erdal, Necip, Birol ve Enver ile çıkarken, Kırmızı Şeytanlar takımı ise sahaya Fatih, Ercan, Ferhat, Özcan, Uğur, Mehmet ve Yahya ilk yedisi ile başladı.

Her iki ekibinde adına yakışır gibi tam bir final havası içerisinde oynadıkları karşılaşmanın ilk başlama vuruşu ile birlikte taraftarlar bir an olsun susmazken, final müsabakasını MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmz, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Seyithan Caferoğlu ve Kızılpınar Belediyesi'nin meclis üyeleri de izledi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın hakemi Ergun Uncuoğlularından'ın başlama düdüğü ile birlikte start alan ve nefesleri kesen müthiş mücadelenin ilk dakikalarından itibaren her iki ekipte müthiş bir mücadele ortaya koydular.

Her iki ekipte çok atak bir oyun sergilerken Kırmızı Şeytanlar rakibine oranla çok daha atak ve istekli bir futbol ortaya koydu.

Özellikle kaleye cepheden attığı sert şutlarla rakibini adeta bombardımana tutan Kırmızı Şeytanlar'da Ferhat maçın açılış golünü de bu şekilde buldu 1 - 0.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşma da öne geçen Kırmızı Şeytanlar aradaki farkı daha da açmak için oyunun temposunu biraz daha arttırdı.

Sağlı sollu geliştirdiği ataklar ile ikinci golü bulmak için daha da hızlı bir oyun sergilemeye başlayan Kırmızı Şeytanlar Ferhat'ın ayağından bulduğu golle durumu 2 - 0 yaptı.

Bu golün yaklaşık 5 dakika ardından bu kez sahneye Mehmet çıktı ve aradaki farkı 3'e çıkarttı.

KIRMIZI ŞEYTANLAR ÇOK FARKLI

Karşılaşmanın neredeyse tamamında rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen Kırmızı Şeytanlar bulduğu pozisyonları daha iyi değerlendirince sahadan 7 - 2 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Kırmızı Şeytanların gollerini Ferhat (3), Mehmet (1), Müjdat(1), Sebahattin (1), Yahya (1) atarken, oyuna Yahya'nın yerine giren Müjdat'ın kaleye arkası dönük ve çaprazdan zor pozisyonda rövaşata ile attığı gol gecenin en güzel golü oldu.

HASCEM'in iki golünü ise bu takımın en iyi oyuncusu olan ve maç boyunca tek başına çalışan Birol kaydetti.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Turnuvanın final müsabakasında son düdüğün çalması ile birlikte düzenlenen ödül törenine geçildi. Düzenlenen ödül töreninde MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz turnuvada ödül alan takımların ödüllerini ve madalyalarını verdiler. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara katılımlarından dolayı ödül verildi. Turnuva sonundaki şeref tablosu ise şu şekilde oluştu;

Turnuva şampiyonu: Kırmızı Şeytanlar

Turnuva 2.'s: HASCEM İnşaat

Turnuva 3.'sü Ernaspor

En Centilmen takım: Sevenspor

En Centilmen futbolcu: Günol (Sever Market)

Gol kralı: Ömer Çınar (16 Gol Erzurumlular Derneği)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.