Kızılpınar’da üstyapı çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Akay, “Büyükşehir Belediyemiz şimdi yolumuzu betonlayacak, akabinde de sıcak asfalt ile kaplayacak. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi

Kızılpınar’da üstyapı çalışmaları başladı
06 Haziran 2017 Salı 11:57

ÖNCE BETON, SONRA ASFALT KAPLANACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın incelemeler kapsamındaki ilk durağı Kızılpınar Mahallesi’nde yol çalışmalarının devam ettiği İstiklal Caddesi oldu. İstiklal Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Akay, “Çalışmaların bundan sonraki kısmında ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yol betonlanacak ve üstünü de sıcak asfalt ile kaplanacak. Ardından da caddemizde ışıklandırma çalışmalarını da gerçekleştirip, buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi. İncelemeler sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşme fırsatı bulan mahalle sakinleri ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Kızılpınar Mahallesi’nde yol, kaldırım ve istinat duvarı yapılması planlanan sokaklardaki incelemelerinin ardından Başkan Akay’ın bir sonraki durağı ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Kavak Dere’de devam eden ıslah çalışmaları oldu. Raif Dinçkök Ortaokulu önünde yapılan yol genişletme çalışmalarını da inceleyen Başkan Akay, “Okulumuzun önündeki yolu genişlettik. Şimdi de kaldırım yapım çalışmalarına başlayacağız” dedi.
171 SOKAĞIMIZI SICAK ASFALT İLE KAPLAYACAĞIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın incelemeler kapsamındaki son durağı ise sıcak asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiği Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yüzbaşı Sokak oldu. Ekiplerin asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürdüğünü kaydeden Başkan Akay, “Fevzipaşa Mahallemizde Naim Süleymanoğlu Sokak, Şehit Muharrem Yanal Sokak, Şimşir Sokak, Ozan Sokak, Harun Reşit Sokak, Binkılıç Sokak, Kolar Sokak, Özgür Sokak ve Sibel Sokak’ta asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Gazi Osman Paşa Mahallemizde Başarır Sokak, Ercan Sokak, Sayar Sokak, Şarlı Sokak, Ravalı Sokak, Kırım Sokak, Şehit İlker Akkaya Sokak, Uğur Sokak, Kanburoğlu Sokak ve Esen Sokaklarımız da asfaltlandı. Ekiplerimiz bugün de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Aktaş Sokak ve Yüzbaşı Sokak’ta asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Kentimiz genelinde toplam 171 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.