Kızılpınar’da Yaz Okulu heyecanı

Kızılpınar Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Yaz Okulları’nın açılışı Salı günü Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilirken, ücretsiz olarak hizmet verecek Yaz Okulları’nda öğrenciler 6 farklı branşta eğitim alacak.

Kızılpınar’da Yaz Okulu heyecanı
30 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Kızılpınar Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen ve öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmesini amaçlayan Yaz Okulları’nın açılışı Kızılpınar İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.
6 FARKLI BRANŞ 120 ÖĞRENCİ
Toplam 6 farklı branşın yer aldığı ve 45 gün sürecek Yaz Okulu’na 120 öğrencinin kayıt yaptığı belirtilirken, Yaz Okulu Koordinatörü ve aynı zamanda Kızılpınar İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Erem, yaz okulu sayesinde öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendireceğini dile getirdi. Öğrenciler ücretsiz olarak açılan Yaz Okulu’nda bilgisayar, İngilizce, futbol, voleybol ve saz alanlarında eğitim alacak.
EMİN ELLERDESİNİZ
Açılış esnasında bir konuşma yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılını sapasağlam bitirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, “Yıl içinde çok çalıştık, yorulduk. Ancak en güzel şey sağlıklı olmamız. Yıl başında emanet almış olduğumuz yavrularımızı ailelerine sapasağlam bir şekilde teslim ettik. Şimdi hem eğleneceğiz, hem de kötü alışkanlıklardan uzak duracağız. Sizler burada emin ellerdesiniz” diye konuştu.
YAZ OKULLARINA ÖNEM VERİN
Yaz Okulu’nda eğitim görecek öğrencilerin ailelerine ‘Gözünüz arkada kalmasın’ mesajı veren Korkmaz, öğrencilere de seslendi ve “Sizler de arkadaşlarınızı Yaz Okullarına gelmeleri için teşvik edin” dedi. Korkmaz konuşmasında ayrıca, Yaz Okulları’na katılımın beklenen düzeyde olmaması ile ilgili olarak da şöyle konuştu; “Bu yıl katılım az oldu. Ailelerden, vatandaşlardan rica ediyorum. Yaz Okulları’na önem verin. Her şeyi biz karşılıyoruz. Eğitim konusunda daha duyarlı olalım. Çocuklarınızı sokaklardan kurtarıp emin ellere teslim edin.”
DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını hatırlatan Korkmaz, Yaz Okulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini de kaydetti. Açılışa Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Okul Müdürü Uğur Erem’in yanı sıra Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kütük, İbrahim Eren, AKP Kızılpınar Belde Teşkilat Başkanı Kamil Yiğit ve öğretmenler de katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.