Kızılpınar’da yol bakım çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ardından belde statüsünden çıkarak Çerkezköy’e bağlanan ve mahalle statüsüne kavuşan Kızılpınar’da yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, tamir ve soğuk asfalt çalışmalarının devam ettiği Kızılpınar Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden gelecek yardımlarla çalışmaların daha da hızlanarak biran önce tamamlanabileceğini ifade ettiler.

Kızılpınar’da yol bakım çalışmaları devam ediyor
04 Temmuz 2014 Cuma 07:54

KIZILPINAR’DA YÜZDE 50’LİK YOL BAKIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi’nde yol bakım onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Çalışmalarımız devam ediyor ancak daha da hızlanmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi’nden malzeme desteği bekliyoruz ve şuanda kendi imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Osmanlı Caddesi ile Hürriyet Caddesi’nde soğuk asfalt çalışması tamamlanırken, Atatürk, İstiklal ve Terzi Caddesi’nde tamir çalışmaları yapıldı. İki ekiple de sokaklara girdik. Birinci ekip çalışmalarını tamamlarken, ikinci ekipte çalışmalarını bitirmek üzere. Caddeyi tamir ettiğimiz için yüzde 50 oranındaki yol çalışması tamamlanmış diyebiliriz” denildi.
BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK GELDİĞİ TAKTİRDE ÇALIŞMALAR HIZLANACAK
Kızılpınar da toplam 70 kilometrelik bir yol ağı olduğunu ifade eden yetkililer, “70 kilometrelik yol ağının 16 kilometresi asfalt, 24 kilometresi parke taş ve 30 kilometresi stabilize yol. Biz asfaltta yaklaşık 8 kilometrelik kısımda onarım işlemini gerçekleştirdik. Diğer bölgelerde de devam ediyor. Parke taşta da sokaklarda yaklaşık 3 kilometrelik bir kısmın onarımı tamamlandı. Tarla ve çiftlik yollarının stabilize yol durumlarının düzenlemesi yapılırken, çalışmalarımız yaz sonuna kadar devam edecek. Büyükşehir’den malzeme desteği alırsak işler daha çabuk tamamlanır diye düşünüyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.