KIZILPINAR'DAN DOĞALGAZ ASFALTI

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte altyapı çalışmalarına hız veren Kızılpınar Belediyesi, doğalgaz boru hattı nedeniyle bozulan asfalt yolları yeniden yaptı.

KIZILPINAR'DAN DOĞALGAZ ASFALTI
09 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Kızılpınar Belediyesi doğalgaz ana boru hatları nedeniyle kazılan asfalt yolları yamalıyor. Beldenin çeşitli bölgelerinde Fen İşleri Ekipleri tarafından yürütülen yamalama çalışmaları, 15 gün içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.
DOĞALGAZ KAZILARI KAPATILDI
Kızılpınar Belediyesi yoğun bir şekilde asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri'nce yürütülen yama asfalt çalışmaları bu kez beldenin ana caddelerinde yapıldı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Güzergâhta bulunan sokaklarda doğalgaz kazı çalışmalarının sona ermesi ile birlikte sürekli kullanılan yollar sık sık bozuluyor ve bölgede yaşayan vatandaşlarımız yazın toz, kışın çamurda yürüyerek zor durumda bırakıyordu. Doğalgaz çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz kazılan yerleri tekrar asfaltlamaya başladık. 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz" dedi.
YOLLAR ESKİ HALİNE DÖNDÜ
Başkan Korkmaz'ın talimatıyla programa alınan Gültepe Mahallesi'nde İstiklal Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Hürriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde kazılan alanlar sıcak asfalt ile kapatıldı. Başkan Korkmaz, yapılan asfalt ve yama çalışmaları ile bölgede yaşayan vatandaşların ve araç sürücülerinin rahat bir nefes aldığını belirterek eski haline dönen yolların hayırlı olması dileğinde bulundu.
Başkan Korkmaz, "Emeği geçen çalışan işçi kardeşlerimize de kolaylıklar diliyorum. Özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.