Kızılpınar’ın yol sorununa Büyükşehir desteği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen sıcak asfalt bugün ve yarın Kızılpınar Mahallesi Bahar Caddesi’ne serilecek. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık olarak bin ton asfalt çalışması planlanıyor. Bahar Caddesi’nde ki çalışmalar tamamlandıktan sonra ise Arda ve Saygın Sokak’ta asfalt çalışmaları yapılacak. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılpınar’ın yol sorununa Büyükşehir desteği
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:15

BİR TONA YAKIN ASFALT VERİLDİ
Büyükşehir yasası kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülen Kızılpınar’da vatandaşın büyük sıkıntısı olan bozuk yollara Büyükşehir Belediyesi’nden sıcak asfalt verildi. Bin tona yakın asfalt bugün ve yarın Bahar Caddesi’ne serilecek. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy Belediyr Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar’da vatandaşların isyan ettiği bozuk yollara geçici çözüm bularak mahallilere rahat bir nefes aldırdık. Bu kapsamda da trafiği rahatlatmak adına bozuk yollara sıcak asfalt dökülerek yama yaptık” diye konuştu.

YOL SIKINTISINI BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Ana caddelerdeki yama çalışmalarının tamamlandığını sözlerine ekleyen Akay, “Daha sonra sokak aralarındaki yollarda da geçici çözümle yama çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Kızılpınar'da yapılan geçici yama çalışmalarının ardından Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Veliköy Mahallesi’ne geçerek burada da bozuk olan yollarda gerekli yama çalışmalarını gerçekleştirdiler. Kızılpınar ve Veliköy’de ki yol sıkıntısını tamamen bitirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALAR BUGÜN VE YARIN YAPILACAK

Sıcak asfalt çalışmasının Bahar Caddesi’nde başlayacağını ifade eden Vahap Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından verilen asfalt Bahar caddesine anca yeter diye düşünüyoruz. Belediye ekiplerimiz bu çalışmaları iki günde tamamlayacak. Bahar Caddesi’nde ki çalışmalar tamamlandıktan sonra ise Arda ve Saygın Sokak’ta asfalt çalışmaları yapılacak. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.