Kızılpınar’ın yolları hızla tamamlanıyor

Kızılpınar Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları devam ediyor

Kızılpınar’ın yolları hızla tamamlanıyor
31 Temmuz 2018 Salı 12:23

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelinirken; altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmaları da aralıksız sürüyor. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan sokaklarda. Yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

YOL SORNU ORTADAN KALKIYOR
Kızılpınar Mahallesi’nde yıllardır süre gelen altyapı sorununu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile birlikte ortadan kaldırdıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede Kızılpınar Mahallemizde yol sorununu da ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.