KKTC dediler; İspanya’ya gidiyorlar

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılırken, Mart ayı toplantısında gündeme gelen ve Belediye Meclis Üyelerinin Kıbrıs’ta düzenlenecek olan seminere katılım göstermelerini öngören önerge yeniden Meclis gündemine geldi. Mart toplantısında KKTC olarak gündeme gelen seminer planı, bu sefer İspanya olarak Meclis onayına sunuldu.

KKTC dediler; İspanya’ya gidiyorlar
04 Temmuz 2018 Çarşamba 13:04

Açılış ve yoklama ile başlayan Temmuz ayı Belediye Meclis toplantısında ilk olarak muhtelif parsellerde bulunan Çerkezköy Belediyesi’ne ait 3 adet hissenin satışının İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesi ile devam etti. Ardından Çerkezköy Belediyesi’ne ait Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 759 ada 2 parselde bulunan arsa ve Veliköy’de bulunan 250 metrekarelik dükkanın ihale ile satışı için Belediye Encümeni’ne yetki verilmesi talebinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonu Furkan Memiş’in 13-16 Temmuz tarihleri arasında Portekiz’in Lizbon şehrinde yapılacak olan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na katılacağı belirtilerek, Furkan Memiş’in yol ve konaklama masraflarının Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanması görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

GELİR İDARESİ’NİN TALEBİ KARARA BAĞLANACAK
Ardından Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 446 1 parselde yapacağı Çerkezköy Vergi Dairesi inşaatı için Çerkezköy Belediyesi’ne ait 189 metrekare ilave yer talebi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilirken, bu gündem maddesi ile ilgili Meclise bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 189 metrekare yere karşılık, Çerkezköy Belediyesi’nin Vergi Dairesi’ne olan borcundan yerin bedeli kadar mahsuplaştırılmasının yerinde olacağını belirtti. Bu öneri Belediye Meclis Üyeleri tarafından da yerinde bulunuldu.

İKİNCİ OTURUM ÇARŞAMBA GÜNÜ
Gündemin son maddesin de ise Meclis gündemine sonradan ilave edilen Mahalli İdareler Hizmet Derneği tarafından 6-11 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek seminere bazı Belediye Meclis Üyelerinin katılım talebi görüşülerek, bu talep oy birliği ile kabul edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.