Koalisyonun temelleri atıldı

22 Temmuz seçimlerinden sonra kurulacak olan hükümet senaryolarıın başında gelen CHP-MHP Koalisyonu, genelden önce yerelde de kendini hissettirmeye başladı. MHP'nin Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkan Vekili Uğur Kurtaran ve Milletvekili Adayı Fedahi Güven ile bir süre sohbet ettiler.

Koalisyonun temelleri atıldı
03 Temmuz 2007 Salı 08:28

MHP'nin gerçekleştirdiği ziyaret son derece dostani bir biçimde yapılırken, her iki partinin kurmayları seçimlerin huzur, hoşgörü ve sakin geçmesini temenni ederek, birbirlerine başarılar dilediler.

MHP'DEN CHP'YE ZİYARET

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İlçe Teşkilatı ve MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, birbirlerine karşılıklı başarılr dilediler. Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, son yaptırdığı kamuoyu araştırmasında Çerkezköy'de MHP'nin ilk sırada yer aldığını, 2. sırada CHP'nin ve üçüncü sırada AKP'nin geldiğini söyledi. Çorlu'da ise lik sırada CHP'nin, 2. sırada AKP'nin ve 3. sırada MHP'nin yer aldığını belirten MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, kendisinin Çerkezkö'den 1. Sıra Adayı gösterilmesinin partisinin ilk sırada yer almasında önemli rol olduğunu ifade etti.

BU SEÇİMLER ÖNEMLİ

Kendisinin Çerkezköy'den iyi bir oy oranı ile TBMM'ye gitmesi durumunda bir sonraki seçimlerde Çerkezköy'ü siyasi partilerin gözardı edemeyeceğini belirten MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, Çerkezköy'ün 22 Temmuz'da siyasi iradesini ortaya koyması gerektiğini ifade etti. CHP'nin ilk üç sırasında Fedahi Güven'in yer alması durumunda CHP'nin bölgeden alacağı oylarda artış olaağını ifade eden Kemalettin Nalcı, fakat sıralamanın bu şekilde yapılmadığını ve bunun da kendileri için bir avantaj olduğunu ifade etti.

BU İKTİDARDAN TÜRKİYE KURTARILMALI

MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'nın söylediklerine katılan CHP Milletvekili Adayı Fedahi Güven, ülkenin zor ve karanlık günlerden geçtiğini belirterek, "Önemli olan ülkenin aydınlık yarınlara kavuşması ve Türkiye'nin bu iktidardan kurtarılmasıdır. Bana görede Çerkezköy'ün siyasi temsil hakkının üst sıralarda olması lazım. 73 binden fazla bir seçmeni olan ilçenin ilk 3 sırada değerlendirilmesi gerekir" dedi.

SORULARI DA CEVAPLADI

Ziyarette CHP'li bayanların sorularını da cevaplayan MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, bir bayanın, "Yaptığınız viyadüğün ortası neden kambur duruyor?" sorusu üzerine, "Biz proje müellifiyiz. Yani verilen projeyi uyguladık. bize proje bu şekilde verildi. Sanıyorum istimlak sorunu nedeni ile proje bu şekilde hazırlanmış" diyerek cevap verdi.

Ülke ekomisinin de söylendiği gibi iyi olmadığını belirten Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, "Ben köprüyü yaparken demir 600 YTL idi, şimdi ise 1200 YTL. Yani iki yılda %100'lük bir atrış söz konusu" dedi.

Ziyaretin ardından her iki parti kurmayları da birbirlerine başarılar dileyerek, seçim çalışmalarına devam ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.