KOBİ'lere destek protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Kobilerde Verimlilik Protokolü” imzalandı

KOBİ'lere destek protokolü imzalandı
29 Ocak 2015 Perşembe 19:01

 İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Verimli KOBİ Destek Projesi” iş birliği kapsamında, “Kobilerde Verimlilik Protokolü” imza töreni gerçekleştirildi.

 

REKTÖR ŞİMŞEK'TE KATILDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Genel Sekreter Hakan Gel, İş Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aysun Sağbaş, öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Doğan Hasan ve bölüm öğretim elemanları katıldı.

 

İLK 30'A GİREBİLİRİZ

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Osman Şimşek "Ciddi bir yapılaşma var. Bu yapılaşmada daha da gayretli olursak Üniversitemiz çok iyi yerlere gelir ve hatta Türkiye’de ilk 30’a dahi girebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

VELİKÖYDEKİ KAMPÜSE DE YANSIMASINI İSTİYORUZ

 

 

Törende Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da bir konuşma gerçekleştirirken "Bu gelişmeler çok iyi. Tekirdağ Üniversite şehri oluyor. Aynı şekilde bu gelişmelerin Veliköy’de ki kampüse de yansımasını istiyoruz” dedi.


VELİKÖY'DE CİDDİ ALT YAPIYA İHTİYAÇ VAR

 

Kozuva'nın, Veliköy'e bir fakülte açılması konusunda talebi üzerine Rektör Şimşek "Veliköy’de ciddi bir alt yapıya ihtiyaç var. Fakülte kurmak için ilk önce oralarda bir spor salonu ve yurt gerekiyor. Bunları gerçekleştirmenin yolu hükümet ve ardından YÖK’ten geçiyor. Alt yapıyı tamamladıktan sonra fakülte talep edebiliriz” ifadelerini kullandı.


BİZLERE ÇOK BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

 

Rektör Şimşek, üniversite öğrencilerine her zaman katkı sağlamak gerektiğini dile getirirken "Bu katkıda sizlere, bizlere ve hocalarımıza çok büyük görevler düşüyor. İnşallah bu katkıyı sağlarız” şeklinde konuştu.

 

PROTOKOL HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

İmza töreninde konuşmaların ardından Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Aysun Sağdaş imzalanan protokol ile ilgili bilgiler verirken "Verimli KOBİ Destek Projesi kapsamında, KOBİ lerde Endüstri Mühendisliği verimlilik artırma teknikleri uygulanarak, KOBİ'lerin kalite, verimlilik ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi ve sürdürülebilir sürekli iyileştirme sistematik yaklaşımlarının kazandırılması sonucunda önemli faydalar sağlamaları hedeflenmektedir" ifadelerini kullandı ve imzalar atıldı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.