KOBİ’lere kredi desteği ​ 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, KOBİ'ler için hazırlanan yeni kredi paketinin büyüklüğünün 20 milyar TL olacağı ifade edildi.

KOBİ’lere kredi desteği ​ 
16 Ocak 2019 Çarşamba 20:25

AÇIKLAMA YAYIMLANDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yayımlanan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KOBİ’LERE TOPLAM 20 MİLYAR TL’LİK KREDİ DESTEĞİ
“Gerçekleştirilen açıklamada şu sözlere yer verildi: “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından yapılan açıklamada KOBİ’lere 20 milyar TL’lik kredi desteği verileceği belirtildi. 13 bankanın katılım sağladığı ve yıllık cirosu 25 milyon TL'nin altında olan işletmelere finansman imkanı sağlayacak olan KOBİ Değer Kredisi’yle imalat ve ihracat sektöründeki şirketlere azami 1 milyon TL destek verilecek. Hizmet sektöründeki şirketlere de azami 500 bin TL destek sağlanacak olan paketle toplamda 40 bin işletmeye kredi verilmesi öngörülüyor. Ayrıca 6 ayı geri ödemesiz, 36 ayda geri ödenecek kredide 1,54 faiz uygulanacak.”



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.