KOBİ’lere tedarikçi olma fırsatı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda, KOBİ üyelerine yönelik Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi olma fırsatıyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. Sunumunu DMO İstanbul Bölge Müdürü Aydın Akyürek’in gerçekleştireceği toplantı, 28 Şubat 2017 Salı günü, Çerkezköy TSO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek

KOBİ’lere tedarikçi olma fırsatı
23 Şubat 2017 Perşembe 16:26

28 ŞUBAT SALI GÜNÜ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Devlet Malzeme Ofisi İstanbul Bölge Müdürlüğü işbirliği ile bölgede faaliyet gösteren ve DMO’nun faaliyet konusuna giren KOBİ üyelerine DMO tedarikçisi olma fırsatıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. KOBİ üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Sunumunu DMO İstanbul Bölge Müdürü Aydın Akyürek’in gerçekleştireceği toplantı, 28 Şubat 2017 Salı günü 13.00 – 14.00 saatleri arasında yapılacak.
KONU BAŞLIKLARI
Bilişim Ürünleri, Büro Makineleri, Sarf Malzemeleri, Mefruşat, Nakil Vasıtaları, Dayanıklı Tüketim Ürünleri, Hastane Grubu gibi konu başlıkları üzerinde yapılacak bilgilendirme toplantısı hakkında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
 FARKINDALIĞI ARTTIRMAYA YÖNELİK
“Bu toplantı, Devlet malzeme Ofisi Genel müdürlüğünce, tedarik etmiş olduğu ürünlerde yerlilik oranlarının artırılması ve KOBİ’lerin desteklenerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması amacıyla, DMO katalog sistemine girme şartları ve bu sistemin tedarikçilere sağladığı avantajların tedarikçilere anlatılması, tanıtılması ve bu konuda hedeflenen farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak organize edilmektedir.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.