Koca Meşe yolu soğuk asfalt ile kaplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan 5 kilometrelik Koca Meşe Piknik ve Mesire Alanı Yolu soğuk asfalt ile kaplandı

Koca Meşe yolu soğuk asfalt ile kaplandı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:19

5 KİLOMETRELİK YOLDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
 
Kızılpınar Millet Caddesi’nden Koca Meşe Piknik Alanı’na giden 5 kilometrelik yolun altyapısının Çerkezköy Belediyesi tarafından yapıldığını ve soğuk asfaltının ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından serildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Millet Caddemizden Koca Meşe Piknik Alanımıza giden 5 kilometrelik yola önce balans malzemesi dökerek altyapısını güçlendirdik. Ardından mekanik malzeme sererek yolumuzu soğuk asfalta hazır hale getirdik.” ifadelerini kullandı.
 
BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ayrıca 3 noktada yağmur suyu geçiş menfezi yaptıklarını ve mıcır çektikten sonra 5 kilometrelik yolun soğuk asfaltının Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından serildiğini kaydeden Başkan Akay, “Katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.