Kocaçınar bakımevinde kalanları ziyaret etti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar İlçede faaliyette olan Özel Trakya Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Kocaçınar, Bakımevi’nde kalan bir vatandaşa yürüme bastonu hediye etti.

Kocaçınar bakımevinde kalanları ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:37

BASTON HEDİYE ETTİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, kendi imkanlarıyla temin ettiği yürüme bastonunu Özel Trakya Bakımevi’nde kalan bir ihtiyaç sahibine hediye etti. Geçmişte şubede kalan ve şu anda bakımevinde bulunan bir vatandaşı da ziyaret eden Kocaçınar, hem sohbet etmek ve kendilerinin değerli olduğunu hissettirmek hem de hassasiyetle kendilerine yakın olmak istediklerini söyledi. Şube Başkanı Kocaçınar, şubede tadilatların tamamlanmasının ardından bir kaynaşma gecesi düzenleyeceklerini de söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.