Koçak, Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret etti

Çerkezköy Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, bir dönem Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinde bulunan, sonrasında da vekaleten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret etti

Koçak, Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret etti
17 Eylül 2014 Çarşamba 07:16

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
15 Eylül Pazartesi günü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'a bir ziyaret gerçekleştiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak "2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının öğretmenlerimize kolaylık, öğrencilerimize de başarı getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

SEMİNER DÜZENLİYORUZ
Murat Koçak, Türk Metal Sendikası olarak eğitime büyük önem verdiklerini de dile getirirken "Üyelerimiz ile seminerler düzenleyerek eğitim programları gerçekleştiriyoruz. Üyelerimizin çocukları için de her yıl Türkçe, Matematik ve İngilizce kursları vererek çocuklarımızın okuldaki derslerinde başarılı olmaları için destek veriyoruz" şeklinde konuştu ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'a yeni görevlerinde başarılar diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da, Murat Koçak'ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirirken, Çerkezköy'de eğitim kalitesini en üst seviyeye çekmek için hep birlikte emek verileceğini sözlerine ekledi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.