KOÇAK: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da yaşanan hain terör saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yaptı. Başsağlığı dileyen Koçak, " Aziz Milletimizin, metanetini koruyarak birlik ve bütünlüğünü her zamankinden daha fazla muhafaza etmeli" temennisini paylaştı.

KOÇAK: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Geçen hafta önce Diyarbakır'da 13 Mehmetçiğin şehit düştüğü daha sonrada Siirt'de bir Komiserin devriye görevi yaparken gerçekleştirilen saldırı sonrası şehit düşmesini kınayan bir açıklama yapan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, "Milletimizin başı sağolsun" dedi.
Koçak düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti:
"14 Temmuz 2011 günü Diyarbakır Silvan ilçesinde hain saldırının acısını yaşamaya devam ediyoruz. Bu saldırı sırasında hayatlarını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşan 13 Mehmetçiğimizin kanları al bayrağımızın rengine, bedenleri de bütünlüğü için mücadele ettikleri kutsal vatan topraklarına emanet edilmiştir. Yine Siirt'de 1 komiser haince şehit edilmiştir."
METANETİMİZİ KORUMALIYIZ
Metanet dileyen Koçak sözlerini şöyle sürdürdü: "Aziz Milletimizin, metanetini koruyarak birlik ve bütünlüğünü her zamankinden daha fazla muhafaza etmeli, vakur bir şekilde bayrağına, bağımsızlığına ve ülke bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkma inancında olduğunu tüm dünyaya göstermelidir. Bu olay karşısında başta sivil ve askeri irade olmak üzere devletimizin gösterdiği birlik ve beraberliğin ayrılıkçı ve bölücü terörün bitirilmesi yolunda bir kararlılığa başlangıç teşkil etmesi tek dileğimizdir."
Koçak sözlerini şöyle tamamladı: "Türk Metal Sendikası olarak bu hain saldırının acılarını da diğerleri gibi yüreğine gömen aziz milletimizin duygularını ve düşüncelerini paylaşıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralıları gazilerimize acil şifalar diliyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.