Koçak: Seçim bitti, şimdi geçim zamanı

Türk - İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ni değerlendirdi. Koçak, “Yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisine seçilen Milletvekillerimizi  tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Koçak: Seçim bitti, şimdi geçim zamanı
27 Haziran 2018 Çarşamba 10:30

“Seçim sonuçlarının ve yeni yönetim sisteminin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve başarılı olmasını diliyoruz .

TEBRİK ETTİ
24 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için halkımızın tamamına yakın katılımıyla demokratik olgunlukla sandığa gitmiş ve özgür iradesiyle oyunu kullanmıştır.

Yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisine seçilen Milletvekillerimizi tebrik ediyoruz.

Tekirdağ’ı yeni dönemde temsil edecek, AK Parti’den Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül; Cumhuriyet Halk Partisi’nden Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer; İYİ Parti’den Enez Kaplan’ı tebrik ediyor, ülkemize hayırlı olmasını ve bölgemize başarılı çalışmalar yapmalarını temenni ediyoruz.

Seçim sürecinde; Türk - İş Tekirdağ İl Temsilciliği ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemizi ziyaret eden bölge Milletvekili adaylarına, İlçe Teşkilatları yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

DAHA GÜÇLÜ TOPLUM, DAHA GÜÇLÜ EKONOMİ VE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE
Şimdi, başta çalışanların sorunları olmak üzere toplumun beklentilerine odaklanma zamanıdır.

Şimdi, ‘Daha güçlü toplum, daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye’ olma yolunda dayanışma ve çalışma zamanıdır.

Seçim sonuçlarının ve yeni yönetim sisteminin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve başarılı olmasını diliyoruz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.