Koçak ve Garip arasında gerilim büyüyor

Ağustos ayı Meclis toplantısında Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak ve AKP’li Belediye Meclis Üyesi Dr. Remzi Garip arasındaki gerilim büyüyor. Meclis toplantısında ve sonrasında tartışan, sonra yaptıkları açıklamalar ile birbirlerini hedef alan ikili Dr. Remzi Garip’in iddiasına göre en son Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Simit Sarayı önünde münakaşa etti

Koçak ve Garip arasında gerilim büyüyor
29 Ağustos 2014 Cuma 08:08

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AKP’nin Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dr. Remzi Garip,  26.08.2014 günü saat 16:15 sularında Uğur Mumcu Caddesi Simit Sarayı’nda bir arkadaşımı beklemek üzere kaldırımın hemen yanındaki masada, işletmenin sahibi Ömer Kılınç Bey’in oğlu Ali Kılınç ile kahve içiyorduk. Bu esnada daha önce tarafıma ağır hakaretler, küfürler ve tehditlerde bulunmuş olan Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, kaldırımdan geçerken beni gördü ve 15 saniye sonra geri döndü” dedikten sonra  Sendika Şube Başkanı Murat Koçak‘ın kendisine hakaretler ettiğini iddia etti.
 
GARİP’TEN ŞOK İDDİALAR
 
“Masamızın başında bir kabadayı edasıyla dikilmek suretiyle şahsıma hakaretler etmeye başladı. ‘Senin derdin ne? Neden bizim verdiğimiz dilekçeye karşı çıkıyorsun? Seni herkes biliyor” diyerek Murat Koçak’ın kendisine yüksek sesle bağırdığını öne süren ve daha sonra ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini iddia eden Dr. Remzi Garip,  Koçak’ın kendisine “’Ben koskoca bir sendikanın başkanıyım. Sen devletten aldığın arsaya okul yerine otel yaptın. Sen tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyen birisin ama ben sana göstereceğim. Akıllı ol! Akıllı ol! Çünkü sonun kötü’ dediğini iddia ederek "Ağır hakaret ve tehditlerini etrafta herkesin duyabileceği gibi yüksek sesle bağırarak uzun süre devam etti. Bu saldırgan davranışlarını sergilerken, sanki bir kürsüde konuşuyormuş gibi davranarak adeta şov yaptı" dedikten sonra şunları söyledi:
 
YILDIRMAYA ÇALIŞIYOR
 
"Belediye Meclis toplantısı esnasında, tarafıma bu şahıs tarafından yapılan saldırı konusu ile ilgili, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nda 11.08.2014 tarihli dilekçem bulunmaktadır. Murat Koçak adlı şahıs önceki olayda da olduğu gibi, bilinçli bir şekilde beni tehdit ederek Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi kimliğimi yıldırmaya, korkutmaya ve neticesinde onun istediği gibi oy kullanmamı sağlamaya çalışmaktadır. Bununla beraber beni toplumda itibarsızlaştırmak ve küçük düşürmek için çaba göstererek ticaretime zarar vermeyi planlamaktadır.
 
İKİNCİ OLAYI DA SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİRDİM
 
11.08.2014 tarihli verdiğim şikayet dilekçesi sonucunda açılmış olan soruşturmaya, bu yaşadığım ikinci olayında eklenmesi için savcılığa dilekçe verilmiştir.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismetpaşalı - 10 yıl önce
adam okul yapacağım diye devletten arsa almış.okulun kaba inşaatı bitince okuldan vazgeçtim;otel yapacağım demiş.kapaklı belediyesi uygun görmüş,otel yapmış.yetmemiş 120 dairelik havuzlu rezidans yapmış.arsanın üçte biri boş duruyor.anlaşılmayan bir konuya burada açıklık getireyim:sendika yaptığı 4 bloktan ikisini belediyeye bağışlayalım ama huzur evi için yeterli sayıda başvuru olmuyor,masrafları karşılayamıyoruz 2 bloğu okula çevirelim diyor.belediye meclis üyesi hayır diyor.öte yandan okul arsasından otel ve rezidans yapmış,arsanın boş olan üçte birini hiç olmazsa belediyeye bağışlasın veya belediye istimlak etsin diyoruz buna da yanaşmıyor.bizde tiyatro seyreder gibi bir tartışma izliyoruz.remzi bey sendikanın arsası ile senin arsa arasında fark yok.tek fark onlar yaptıkları 2 bloğu belediyeye bağışlıyor,sen okul arsasının rantını kimseyle paylaşmıyorsun.hem rantı yiyorsun,hem de bağırıyorsun.teşbihte hata olmaz yavuz hırsız misali̇ boş yaygara ile ev sahibini bastırmaya çalışıyon
Avatar
halil baygür - 10 yıl önce
eee bu kadar fırıldak siyasetçiye az bile yapmış....