Koçak'dan EGO çalışanlarına övgü

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bağlı EGO Elektrikli Aletler San. A.Ş.'de 'Geleneksel Ödül Töreni ve Piknik' coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. 20. çalışma yılını dolduran üyelerine ödül ve plaketlerini veren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Türk Metal olarak bugün gelinen noktadan büyük bir haz duyuyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin sanayileşmesinde samimiyetini ve kararlılığını kanıtlamış bir sendikayız" dedi.

Koçak'dan EGO çalışanlarına övgü
24 Haziran 2011 Cuma 00:00

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne bağlı EGO Elektrikli Aletler San. A.Ş'de 'Geleneksel Ödül Töreni ve Piknik' düzenlendi. Törende EGO çalışanı üyelerinden övgüyle bahseden Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, "Türk Metal olarak bugün gelinen noktadan büyük bir haz duyuyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin sanayileşmesinde samimiyetini ve kararlılığını kanıtlamış bir sendikayız" dedi.
TÜRKİYE'NİN SANAYİLEŞMESİNDE SAMİMİYİZ
Fabrika bahçesinde düzenlenen 'Ödül Töreni ve Piknik'e Sendika Başkanı Murat Koçak ile birlikte Genel Sekreter Melek Tarak, Şube Mali Sekreteri Zafer Çavuş ve EGO Genel Müdürü Harald Zeidler ile çalışanlar katıldı. Fabrikada 20. çalışma yılını dolduran Türk Metal Sendikası üyesi çalışanlar ödül ve plaketlerini Sendika Şube Başkanı Murat Koçak'ın elinden aldı. Ödül törenin ardından yemek yiyen sendika üyeleri daha sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. İş stresinden uzaklaşan Türk Metal Sendikası üyelerine hitap eden Şube Başkanı Murat Koçak, "Değerli Genel Müdürüm, fabrika yöneticilerimiz ve çok kıymetli alın teri ile çalışan üyelerimiz, hepinizi şahsım ve temsil etmekle onur duyduğum Türk Metal camiası adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün gerçekten önemli bir gün ve bizler EGO da çalışan işçiler olarak, bu işçilerin örgütlü olduğu sendika olarak Türk Metal olarak bugün gelinen noktadan büyük bir haz duyuyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin sanayileşmesinde samimiyetini ve kararlılığını kanıtlamış bir sendikayız" diye konuştu.
İŞÇİ KADAR İŞYERİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ
Konuşmasında Türk Metal Sendikası'nın önemine vurgu yapan Başkan Koçak şunları kaydetti: "Biz işçilerimizin hakları kadar işyerinin varlığını ve devamını aynı zamanda başarısını samimiyetle arzulayan ve bu anlamda faaliyet gösteren bir sendikayız. Biz işyerlerinde üretkenlik verimlilik ve kalite gibi temel unsurların diyalog ve uzlaşmayla donatılmış bir çalışma ortamında daha çabuk ve sağlıklı bir şekilde gelişeceğine inanıyoruz. Türk Metal Sendikası olarak hiçbir zaman çirkin bir sendikal anlayıştan, üretimi, verimliliği ve kaliteyi sabote eden bir anlayıştan yana olmadık ve olmayacağız. Biz sendika olarak insana sevgi, emeğe saygı bekleyen bir yaklaşımla üretmekten, kazanmaktan kazandırmaktan yana olduğumuzu her ortamda söylüyoruz bundan sonrada söylemeye devam edeceğiz."
EGO BÖLGEMİZ İÇİN BİR ŞANS
Her yıl düzenlediği piknik ve ödül töreni ile çalışanlarının gönlünü alan EGO'dan da övgüyle bahsetmeyi ihmal etmeyen Murat Koçak, "Değerli yöneticilerimiz değerli arkadaşlarım 1989 yılında bölgemizde faaliyete geçen EGO’ nun hem bölgemiz hem ülkemiz için bir kazanç olduğuna inanıyorum. Çalışanlarımız için bir şans olduğuna inanıyorum. Ama aynı şekilde bu bölgenin ve bu işletmenin çalışanlarının da EGO için bir şans olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
Koçak sözlerini şöyle tamamladı: "Dilerim EGO’nun nice ödül, plaket faaliyet yılları kutlanırken işletmemizin bugün sahip olduğu bu güzel atmosfer devam eder. Bizler hem Türk Metal hem de EGO işçileri olarak bu gayret içinde olacağız. Bu güzel organizasyonda emeği geçen değerli yöneticilerimize ve 20 yılını doldurup bugün  ödül alacak arkadaşlarımı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca Genel Başkanımızın sizlere selamını ve sevgilerini iletiyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.