KOÇAK'TAN PASTALI KUTLAMA

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Gazetemizi ziyaret ederek, gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

KOÇAK'TAN PASTALI KUTLAMA
12 Ocak 2013 Cumartesi 08:35

 Gazetecilerin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirdiğini ve zor şartlar altında görev yaptıklarını ifade eden Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, "Kar kış, yağmur çamur demeden görev yapan basın emekçilerinin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.
ÖNEMLİ MİSYONLARI VAR
"Teknolojik gelişmelerin doğal bir sonucu olarak, yazılı, görsel ve işitsel basının öneminin bir kat daha da arttığı günümüzde, basın, toplumsal olaylar karşısında kamuoyu oluşturmak, demokrasinin güçlenmesine ve gelişmesine katkı sağlamak gibi önemli bir misyon yüklenmiştir" diye açıklamasını devam ettiren Şube Başkanı Koçak, basın emekçilerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini de belirtti.
PASTA İKRAM ETTİ
Ziyaretin sonunda gazetemiz çalışanlarına pasta ikram eden Şube Başkanı Murat Koçak, "Çalışma şartlarının iyileştirileceğine olan inancımla, kalemini onuruyla kullanan gazetecilerimizin ve basın emekçilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.