Kocameşe piknik alanı modernize ediliyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında Kocameşe Piknik Alanı olarak bilinen Karatepe C Tipi Mesire Alanı’ndaki revize çalışmaları kapsamında ‘Ahşap Kır Kahvesi, Ahşap WC ve Ahşap Bebek Bakım Evi Alım İşi’ ihalesi gerçekleştirildi

Kocameşe piknik alanı modernize ediliyor
02 Haziran 2017 Cuma 11:09

İHALEYE 3 FİRMA KATILDI
Yaklaşık Maliyeti 193 bin 666,67 TL olan ve iki oturumda gerçekleştirilen Ahşap Kır Kahvesi, Ahşap WC ve Ahşap Bebek Bakım Evi Alım İşi ihalesine toplam 3 firma katıldı. İhalenin ilk oturumunda Beyazkale İnşaat firması 193 bin Lira, Koray Mühendislik firması 192 bin Lira ve Selçuk Yılmaz da 190 bin Lira teklifte bulundu. İlk tekliflerin alınması ve verilen aranın ardından ihalenin ikinci oturumuna geçildi.
30 TAKVİM GÜNÜ İÇİNDE TESLİM EDİLECEK
İhalenin ikinci oturumunda Koray Mühendislik firması 189 bin Lira, Beyazkale İnşaat firması 189 bin Lira ve Selçuk Yılmaz ise 185 bin Lira teklifte bulundu. İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak inceleme ve değerlendirmenin ardından belli olacak. İhaleyi kazanan firma, sözleşmenin imzalanmasının ardından 30 takvim günü içinde, Karatepe C Tipi Mesire Alanı’nda kullanılmak üzere Ahşap Kır Kahvesi, Ahşap WC ve Ahşap Bebek Bakım Evi’ni belirlenen yerlerine monte edecek.   
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.