Koli dağıtımı yapılıyor

Korona Virüs nedeni ile işsiz kalan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan yardım kolileri vatandaşlara ulaştırılıyor.

Koli dağıtımı yapılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2020 Pazartesi 11:26


Hayırseverlerin katkıları ve Çerkezköy Belediyesi’nin öz gücü ile hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve bu süreçte işsiz kalanlara dağıtılıyor.
Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay, “Korona Virüs nedeni ile milletçe zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bu süreçte birçok vatandaşımız işsiz kaldı, gelir kaybına uğradı. Bu vatandaşlarımızın sıkıntılarına ortak olabilmek, dertlerine bir nebze olsun derman olmak adına hayırsever vatandaşlarımız ve Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ile hazırladığımız yardım kolilerinin dağıtımına başladık” dedi.
  KATKI VE EMEK KOYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
  Yardım kolilerinin Çerkezköy Belediyesi’ne ekiplerle vatandaşların evlerine kadar gidilerek, kapıdan teslim edileceğini belirten Akay, “Bu sıkıntılı süreçte yardım kolilerimizin hazırlanmasında katkısı ve emeği olan hayırsever vatandaşlarımıza, Belediye personelimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Başlattığımız bu yardım kolisi seferberliğine katkıda bulunmak isteyen, zor durumda olan ailelerimize yardım elini uzatmak isteyen sanayici, esnaf, hayırsever vatandaşlarımızın bağış ve yardımlarına (Şartsız bağış) açığız. Bizimle irtibata geçtikleri takdirde yapacakları şartsız bağışlar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından ulaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.