Konferans yararlı oldu

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediyesi Nikah salonunda Tekirdağ Müftüsü Ahmet Okutan tarafından verilen "Din Duygusu çocuk yaşta verilmeli" konulu konferansa çok sayıda katılım olduğunu belirten Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin katılımdan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Konferans yararlı oldu
07 Temmuz 2007 Cumartesi 08:54

Sıcak havaların konferansa katılımını olumsuz etkileyebileceğini düşündüğünü belirten Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin "İl Müftümüz Ahmet Okutan tarafından Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu'nda verilen 'Din duygusu çocuk yaşta verilmeli' konulu konferans çok yararlı oldu. Konferansta çocukların helal lokma ile yetiştirilmesi, kız ve erkek çocuk arasında ayrım yapılmaması, eğitime önem verilmesi gibi konuların üzerinde duruldu. Konferansa gelen vatandaşların daha da bilinçlendiğini söyleyebilirim. Açıkcası ben havaların sıcak olmasından dolayı az katılım olacağını düşünmüştüm. Fakat toplantıda gördüğüm manzara beni mutlu etti. Konferansa katılanlara teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.