Konferansın adı ‘Hoş geldin sınav’

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü lise son sınıf öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenledi. ‘Hoş Geldin Sınav’ adlı Teatral Konferans Uz.Psikolojik Danışman Mehmet Konuk ve Tiyatro Yansıma oyuncuları tarafından gerçekleştirildi

Konferansın adı  ‘Hoş geldin sınav’
03 Mart 2015 Salı 18:21

 YGS SINAVINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Sınav kaygısının ele alındığı etkinlikte oyuncular skeçlerle ebeveyn ve çocuk arasındaki ilişkileri canlandırırken Psikolojik danışman Mehmet Konuk ‘ta  zaman zaman araya girerek  öğrencilerle ilişkileri ve nasıl olması gerektiği yönünde yorumlarda bulundu. Çerkezköy liselerinden tüm okulların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik 2 seans şeklinde yapıldı. Oynanan  oyunlarda  öğrenciler hem  kendilerini hem de ailelerini buldular. Etkinlikte öğrencilerle birlikte olan ilçe milli eğitim müdürü  Hüseyin  Erdoğan  öğrencilere  YGS sınavında başarı dileğinde bulundu.

KİTABINI İMZALATTILAR

Yaklaşan sınav öncesinde böyle bir etkinliğin hem eğlenceli hem de çok faydalı olduğunu söyleyen öğrenciler de etkinliği düzenleyen ilçe milli  eğitim  müdürlüğüne  ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Hoşça vakit geçirip sınav kaygısı ve başarma üstüne uzman görüşünden faydalanan öğrenciler, Mehmet Konuk’un  kitabını imzalatıp resim çektirmeyi de ihmal etmediler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.