Konserler coşturdu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 1. Çerkezköy Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Mesut İşlek Street Ball Turnuvası'nda organize edilen konserler gençleri coştururken çevredeki vatandaşları da mest etti.

Konserler coşturdu

GENÇLER COŞTU

Street Ball turnuvasının final karşılaşmaları arasında düzenlenen konserler ile turnuvaya izleyici olarak katılan gençleri ve aileleri mest etti.

Turnuvanın sponsoru Mesut İşlek ve Murat Kandemir tarafından organize edilen konserler de sahne alan Rock ve Rap Müzik Grupları izleyicilerden bol bol alkış aldılar.

Her final karşılaşması arasında verilen konserlerin izleyicileri coşturduğunu ve turnuvanın en renkli görüntülerini ortaya koyarak farklı bir final heyecanı yaşandığını belirten turnuvanın ana sponsoru ve Çerkezköy Güreşleri Ağası Mesut İşlek, "Düzenlediğimiz turnuvanın diğerlerinden değişik ve farklı olmasını istedik. Yaptığımız organizasyonlar ile de öyle olduğunu düşünüyorum. Her final karşılaşması öncesi rock ve rap müzik grupları konserler vererek gençleri coşturdu.

ÇERKEZKÖY'ÜN ÇOCUKLARI İZLEYENLERİ COŞTURDU

Diğer turnuvalardan farklı olmasını istedik ve bunun için turnuvalardan bir süre önce oturup farklı ne yapabiliriz diye düşündük. Aslında ünlü sanatçı getirecektik fakat Çerkezköy'ün turnuvasında Çerkezköy'ün çocukları yakışır diye düşündük. Sonuçta Çerkezköy artık her türlü etkinliği gerçekleştiren insanları içinde barındırıyor. Çerkezköy'de bir çok grup ve şarkıcı farklı etkinliklerde farklı şehirlerde konserler vermişt. Bunların hepsi buranın kendi çocukları. Biz de buranın turnuvasında buranın çocukları çıksın istedik. Konserden sonra iyiki de öyle yapmışız diye düşündük.

SÜRPRİZ ORGANİZASYONLARMI GELİYOR?

Rock konserlerinde gençler şarkılara eşlik ederek eğlendiler, rock gruplarının ardından ise sahneye çıkan rap müzik grupları gençleri iyice coşturdu. Turnuvadan sonra ise sporcular ile birlikte hep birlikte yemeğe gittik, eğlenceler orada da devam etti.

Çerkezköy'de spora bir çok insan gerekli desteği veriyor ve vermeye de devam ediyorlar. Ancak fark ettiğimiz kadarı ile Çerkezköy'de müzik anlamında da iyi bir oluşum mevcut. Bu gençleri teşvik etmek amacı ile önümüzdeki günlerde buranın çocuklarının sahne alacağı sürpriz bir konser düzenlemeyi düşünüyoruz. Çok güzel bir turnuva oldu, katılımlarından dolayı tüm takımlara, izleyicilere ve konser veren şarnkıcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Coşkuyu seneye daha da çok arttıracağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.