Konteynerler dubalarla çevrelendi

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri İlçe genelinde bulunan yerüstü çöp konteynerlerinin yerleştirildiği alanlara duba monte ediyor

Konteynerler dubalarla çevrelendi
04 Şubat 2016 Perşembe 16:15

DUBALAR MONTE EDİLDİ

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayından itibaren Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Çerkezköy’de kötü kokuların önüne geçmek ve yer tasarrufu sağlamak amacıyla cadde ve sokaklara koyduğu geniş hazneli 40 adet çöp konteynerlerinin bulunduğu alanlara duba monte etme işlemi gerçekleştirildi.

VATANDAŞIN DERDİNE DERMAN OLDU

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, yerüstü çöp konteynerlerinin yakınına park edilen araçlardan mağdur olan vatandaşların sitemlerine kulak vererek konteynerlerinin etrafının dubalarla çevrelenmesini sağladı. Bu çalışmayla birlikte, araçlarını bilinçsizce konteynera yakın park ederek çöp atmak isteyen vatandaşlara engel olan sürücülere ‘Dur’ diyen Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp konteynerlerini kullanamayıp daha uzak konteynerlere yönelen vatandaşın derdine de derman olmuş oldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.