Konteynırlar değiştiriliyor

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde yeraltı çöp konteynırları ve yer üstünden bulunan bakımsız olan çöp konteynırları değiştiriliyor

Konteynırlar değiştiriliyor
26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:03

 DEĞİŞİM BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin belirlenen noktalarında yeraltı çöp konteynırları ve yer üstünde bulunan çöp konteynırları değiştiriliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında vatandaşların da talepleri doğrultusunda Çerkezköy genelinde koku yapan ve trafik akışının yoğun olduğu noktalarda bulunan çöp konteynırlarının yerine yeni yer üstü konteynırlar konuluyor. İlk etapta yeraltı çöp konteynırlarını söken Çerkezköy Belediyesi ekipleri daha sonra yeni konteynırlar için alan etüt çalışması yaparak konteynırları konulacak yerleri belirledi.

YENİ KONTEYLERLER ESKİSİNİN 5 KATI

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde belirlenen alana 3 bin 700 litrelik 4 adet yeni konteynır yerleştiren Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ardından belirlenen diğer alanlarla birlikte toplamda 40 adet yeni konteynır yerleştirilecek. Ayrıca yeni konteynırlar eski konteynırlara nazaran 5 kat daha fazla çöp haznesine sahip olmakla birlikte görüntü kirliliğinin de önüne geçilmiş olacak. Trafiğin işlek olduğu caddelerde çöp toplama işlemi sırasında daha önce ulaşımın aksamasına sebep olunuyorken, yeni çöp konteynırları her akşam 23.00 ile 24.00 saatleri arasında boşaltılarak trafik sonunun da önüne geçilmiş olacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.