Konya’da fuara katıldılar

​​​​​​​Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'na katıldı. Düzenlenen fuarda çeşitli temaslarda bulunan ÇTSO yönetimi iş birliği protokolleri imzaladı.

Konya’da fuara katıldılar
29 Nisan 2019 Pazartesi 15:48

ODA YÖNETİMİ FUARLARA KATILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Mustafa Ogün Asıl, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ve oda üyeleri Konya’da düzenlenen 4 ayrı fuara katıldı.
ÇERKEZKÖY’Ü TANITTILAR
Fuarda ürünleri inceleyen ÇTSO yönetimi daha sonra Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette iki taraf da iş birliği protokolü imzaladı. Çerkezköy TSO’nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Kozuva, Çerkezköy’ün gün geçtikçe aldığı göç ile birlikte daha da büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi. Çerkezköy’ün sanayisi ve iç-dış ticaret hacmiyle ilgili Konya Sanayi Odası yönetimine bilgi veren Kozuva, bölgenin ve ülkenin gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.