Konya'dan bronz madalya ile döndüler

Konya’da düzenlenen Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Tekirdağ'ı temsil eden Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Kübra Kepenek 33 Kilogramda üçüncü olarak bronz madalya sahibi oldu. Şampiyonaya 76 İl’den 2 Bin 300’ü aşkın sporcunun katılırken Tekirdağ ve Çerkezköy’ü temsilen 26 sporcu katıldı

Konya'dan bronz madalya ile döndüler
13 Eylül 2014 Cumartesi 07:40

3'NCÜ OLDULAR, BRONZ MADALYA KAZANDILAR
Konya’da düzenlenen şampiyonada mücadele veren Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularından Kübra Kepenek yarı final mücadelesinde 33 kilogramda rakibine mağlup olarak şampiyonada 3’ncülük kürsüsüne çıkarak bronz madalyanın sahibi oldu. Minik erkeklerde ise Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nden katılan Samet Ayaz 33 Kilogramda erkeklerde 3’ncü olarak bronz madalya aldı.

İLK 8'DE 4 SPORCU ÇERKEZKÖY'DEN
Şampiyonanın bitimiyle beraber sıralamalar belli olurken kategorilerinde mücadele veren sporcularda ilk 8’de yer alan 4 sporcu Çerkezköy’den. 33 kilogramda Kübra Kepenek üçüncü, 30 kilogramda minik bayanlarda Meryem Akgün beşinci, 30 kilogram minik bayanlarda Gülsüm Ügey altıncı, 40 kilogramda Işıl Zafer ise beşincilik elde etti.

MİNİK ERKEKLERDE ÜÇÜNCÜLÜK ELDE EDİLDİ
Şampiyonanın minik erkekler kategorisinde de Tekirdağ ve Çerkezköylü sporcular derece elde ederek il ve ilçemizi başarıyla temsil ettiler. Minik Erkekler 33 kilogramda Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nden Samet Ayaz ve 30 kilogramda Tekirdağspor Kulübü’nden Mahmud Esad Özcan üçüncülük elde ederek Bronz madalyanın sahibi.

YARDIMLARINDAN DOLAYI AKAY'A TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a şampiyonaya katılmalarında yaptığı yardımlar için teşekkür ederken “Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Hiçbir platformda kulübümüzden desteğini esirgemiyor. Konya’dan bronz madalya ile döndük ayrıca diğer sporcularımızda ilk 8’de yer aldı. Şimdi ki hazırlıklarımız ise uluslararası yapılacak şampiyonaya hazırlık inşallah düzenleyeceğimiz bu büyük şampiyonada dereceler ile ayrılacağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.