Köprü çalışması bayramdan sonra başlıyor

Hükümet caddesi üzerinde yapılması planlanan yeni köprü için Ramazan Bayramından sonra start veriliyor. Önceki gün incelemelerde bulunmak üzere Çerkezköy’e gelen DSİ yetkilileri köprünün kazıklı temel olmasına karar vererek, köprünün yıkılması için proje onayını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderildiği ifade edildi

Köprü çalışması bayramdan sonra başlıyor
21 Haziran 2016 Salı 17:01

KAZIKLI TEMEL ÜZERİNE YAPILACAK
 
Hükümet caddesinde bulunan köprü de sona gelindi. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgilere göre Hükümet caddesinde bulunan köprüyle alakalı olarak Ramazan Bayramından sonra çalışmaların başlayacağı öğrenildi. Yapılan açıklamada, “Devlet Su İşleri Müdürlüğünden gelen yetkililer köprü üzerinde kısa bir süre önce yaptıkları incelemeler neticesinde köprünün, kazıklı mı yoksa düz temel mi olacağı yönünde bir çalışma gerçekleştirdiler” denildi.
 
17 METRE GENİŞLİĞİNDE 40 METRE UZUNLUĞUNDA OLACAK
 
Yapılan açıklamanın devamında ise, “DSİ yetkilileri önceki gün yeniden Çerkezköy’e gelerek köprünün kazıklı temel üzerine yapılacağını ifade ettiler. Gerekli ölçümler yapılarak Gazdaş tarafından da gerekli alt yapı kontrolleri yapıldı. Çıkan sonuç doğrultusunda köprünün yıkılması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine proje onayı gönderildi. Yapılacak olan yazışmaların ardından da bayram sonunda köprü üzerinde gerekli çalışmalar başlayacak. Yapılacak olan çalışmalarla birlikte yeni köprü 17 metre genişliğinde ve 40 metre uzunluğunda olacak” ifadeleri kullanıldı.
 
BELEDİYE BİNASI TAMAMEN YENİLENİYOR
 
Diğer yandan 2016 yılı yatırımları içinde yer alan Çerkezköy Belediyesi tadilat işleri hakkında da bilgi veren yetkililer, “Belediye genelinde yapılacak olan çalışmaların tüm projeleri tamamlandı ve ihale süreci devam ediyor. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından da en kısa süre içinde belediye de gerekli tadilat çalışmaları yapılarak yeni ve güzel bir görünüme kavuşturulacak” açıklamasında bulunuldu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.