Köprü görevi görüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Gazetemizi ziyaret etti

Köprü görevi görüyoruz
11 Kasım 2016 Cuma 16:39

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın başkanlığında Çerkezköy’deki kamu kurum ve kuruluş ile STK ziyaretlerini sürdüren CHP’liler basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar ile bir süre sohbet eden Camcı ve Yönetimi, Çerkezköy’de göreve geldikten sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
FAYDALI ŞEYLER ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ
“Atatürk’ün kurduğu partinin Çerkezköy temsilcisiyim ve bundan gurur duyuyorum” diyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Ben ve yönetimim elimizden geldiğince Çerkezköy için faydalı şeyler üretmeye çalışıyoruz. CHP’li Başkanımız Vahap Akay ile halkımız arasında köprü görevi görüyoruz.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Yeni yönetim olarak ziyaretlerine devam ettiklerini dile getiren Camcı, “Ziyaret talebimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sıcak karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden çok memnun kaldık.” ifadelerini kullandı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar da, Engin Camcı ve yönetimine başarılar dileyerek; yeni yönetimin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diledi.
DİĞER BASIN KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİLER
Cumhuriyet Halk Partili heyet daha sonra Çerkezköy’deki diğer basın kuruluşlarını ziyaret etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.