Köprülü’den İŞTRAK’a ziyaret

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ,CHP Çorlu İlçe Sekreteri Yılmaz Çivici ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin dalkılıç ve Halil Tok ile birlikte İŞTRAK Derneğine ziyarette bulundu.Emre Köprülü’yü İŞTRAK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Abay ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar

Köprülü’den İŞTRAK’a ziyaret
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:31

 CHP Milletvekili Emre Köprülü’nün ziyaretinde İŞTRAK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Abay, İŞTRAK Derneği’nin kuruluşu, amacı, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

KURULARI 7 AY OLDU

Derneğin kuruluşunun üzerinden henüz 7 ay geçmesine rağmen güzel sorumluluk projelerine imza attıklarını belirten hakan Abay,1 yıl tamamlandığında derneğin tam anlamıyla oturacağından bahsetti.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DEVAM EDECEK

26 Aralık’ta Çorlu’daki tüm devlet kurumları ile birlikte gerçekleştirecekleri geniş kapsamlı ‘’Uyuşturucuya Hayır’’ projesinden de bahseden Dernek Başkanı Hakan Abay, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerinin bilgisini verdi.

DESTEK OLACAĞIZ

İŞTRAK Derneği ziyaretinde konuşan CHP Milletvekili Emre Köprülü, “Dernekçilikte hiçbir amaç güdülmeden, bölgemizin istihdamını güçlendirecek ve yatırımcıları güçlendirecek projeler yapılmalıdır. Umarım İŞTRAK Derneği’nin de bu şekilde bir amacı olur” ifadelerini kullandıktan sonda derneğinin bütün projelerine destek olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.