Koray Önsel de milletvekili aday adayı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

Koray Önsel de milletvekili aday adayı
26 Nisan 2018 Perşembe 17:50

İstifasını kişisel Facebook hesabından duyuran Önsel şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli dava arkadaşlarım, muhterem Tekirdağlı hemşerilerim,

2013 yılında Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin takdirleriyle MHP Çerkezköy ilçe başkanı olarak başlayan teşkilat yöneticiliğim, 30 Mart 2014 seçimlerinde Çerkezköy belediye başkan adaylığıyla devam etti. Bayrağımızı yere düşürmedik ve en üst seviyede bir çalışma ile seçim sürecinde yıllar sonra partimize bir belediye meclis üyesi kazandırdık. Ardından yapılan ilçe kongresinde aday olduk ve Çerkezköy ilçe delegelerimizin desteğiyle yeniden ilçe başkanı seçildik.

11 Olağan Kurultay’da üst kurul delegesi olarak görev yaptım ve davamızı ilimizde dimdik durarak net bir şekilde temsil ettik. Allah’a şükürler olsun ki eğilmedik, bükülmedik, davamıza ihanet edenlerin peşinden sürüklenmedik.

3 Ekim 2016 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin takdirleriyle MHP Tekirdağ il başkanı olarak atandım. Görevimizin ağır sorumluluğuyla partimizin kurumsal kimliğine zarar vermeden partimizi layık olduğu şekilde temsil ettik. Yapılan il kongresinde tekrar aday olarak kıymetli il delegelerimizin desteğiyle tekrar il başkanı olarak seçildim.

Bugüne kadar teşkilatımızda Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ bize nerede ne görev verdiyse elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar vazifemizi yapmaya çalıştık.

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ’nin takdir ve müsadeleriyle 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak üzere bugüne kadar yürütmekten şeref duyduğum MHP Tekirdağ İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bundaki sonraki süreç için il yönetim kurulumuz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN'ın takdirleriyle Tekirdağ il başkanlığı'na İlker Yücel başkanımız seçilmiştir. Kendisine de bu kutlu görevde başarılar diliyorum.

Hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. Başta ailem olmak üzere, bugüne kadar üzerimde emeği olan tüm büyüklerime, kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

MHP Tekirdağ milletvekili aday adayı
İnş. Müh. Koray ÖNSEL

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.