Korkmaz, el öptü çark etti

Seçim sürecinde AKP'li meclis üyesi Ömer Kılınç hakkında bazı söylemlerde bulunan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve Kızılpınar Belediye eski başkanı Faruk Korkmaz, Akay'a hayırlı olsun ziyaretine geldiğinde Kılınç ile pişti oldu. Faruk Korkmaz'ı karşısında gören Ömer Kılınç, esprili bir şekilde herkesin huzurunda kendisinin elini öperek özür dilemesini istedi. Korkmaz, her zaman büyüklerinin elinden öpeceğini belirterek Ömer Kılınç'tan özür diledi ve elini öptü.

Korkmaz, el öptü çark etti
11 Nisan 2014 Cuma 07:40

VAHAP AKAY'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, önceki gün kendisini CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve AKP Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ömer Kılınç ziyaret etti. Sohbet esnasında Vahap Akay'ı ziyarete gelen bir başka isimde BBP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Faruk Korkmaz ve oğlu Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz oldu.
ÖZÜR DİLERSE AFFEDERİM
Faruk Korkmaz, Vahap Akay'a hayırlı olsun temennisinde bulunmasının ardından Ömer Kılınç ile tokalaşmak isterken esprili bir tepkiyle karşılaştı. Seçim zamanında Faruk Korkmaz'ın kendisi hakkında söylediği sözlere kahvehane toplantısında sert bir dille cevap veren Ömer Kılınç, kendisinden özür dilendiği taktirde Korkmaz'ı affedeceğini söyledi.
KÜÇÜKLER SAYGISIZLIK EDERSE BEKLEMEDİĞİ LAFLARI DUYAR
Yapılan konuşmaların ardından Faruk Korkmaz, Ömer Kılınç'ın elini öperek kendisinden özür diledi. Korkmaz, biz her zaman büyüklerimizin ellerini öperiz derken, Ömer Kılınç ise "Küçükler saygısızlık etmez ederse de beklemediği lafları duyar. Ben o gün seni telefonla aradım ve bu işlerden haberim yoktu. Seni yemeğe davet edecektim. Ben böyle bir şey düşünürken öyle bir lafı duyunca çok sinirlendim. Benim çok sevdiğim bir insan ama o hatanı da çok iyi biliyorsun" dedi.
KORKMAZ ÇARK ETTİ
Faruk Korkmaz yapılan konuşmalar esnasında Vahap Akay'a tebriklerini sunarak, "Başkanım hayırlı uğurlu olsun ve Allah utandırmasın. Bir türlü fırsat bulamıyorduk ancak gelebildik. Zor bir göreve geldiniz ve inşallah başaracağınıza inanıyorum. Genç ve dinamiksiniz bu koltuğa da çok yakıştınız. Bana göre Ömer abimiz dolduruşa geldi diye düşünüyorum. Ben asla öyle bir şey demedim. Siyasettir oldu bitti ve artık helalleştik" açıklamasında bulundu.



KILINÇ’TAN İDDİALI SÖZLER
Ömer Kılınç, sen nasıl oluyor da dolduruşa geldin de Ömer abine böyle bir şey diyorsun demesiyle, Faruk Korkmaz'da konuyu kapatmak adına stresin bittiğini ve her şeyin geride kaldığını ifade etti. Yeniden araya giren Ömer Kılınç, "Bende stres olmadığını biliyorsun. Benim seçim zamanı anlaşmam öyleydi. Bana hiçbir toplantıya gelmeyeceksin ve partiye de uğramayacaksın denildi ve ben bu şartla geldim. Ben seçim sonuçlarını evde öğrendim. Siyasetten anlamam. Çaylak sokaktaki çöp tenekesini bilmem, Giresunlu Ali kimdir bilmem. Benim siyasetim ayrıdır. Avrupa birliğini istiyorsan konuşalım. Füze başlığını istiyorsan konuşalım. Ben niye burada siyaset yapayım. Ama sanayiciliği iyi bilirim. Onlar yokken ben politika yapıyordum orta doğu teknik üniversitesinde. Onlar iki Giresunlu üç tane Trabzonlu tanıyınca kendilerini politikacı zannediyorlar" diye konuştu.
KORMAZ DEĞİL İLÇE BAŞKANI SÖYLEMİŞ
Konuşmaların devamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ömer Kılınç ve Faruk Korkmaz arasında geçen olayın nereden çıktığı hakkında CHP İl Başkanı Recep Palabıyık'a bilgi vermesinin ardından araya girene Faruk Korkmaz, söylenen sözleri kendisi değil İlçe Başkanının söylediğini ancak yaşanan ortamda sözü kendisini söylediği gibi lanse edildiğini ifade etti.



HEM ÖPTÜ HEM SEVGİ MAHİYETİNDE TOKATLADI
Konuşmalar esnasında bir ara ayağa kalkan Ömer Kılınç, Faruk Korkmaz'ı yanına çağırdı. Faruk Korkmaz'ı öpüp zaman zamanda sevgi mahiyetinde tokatlayan Ömer Kılınç, gazetecilere poz vererek Faruk Korkmaz'ı hafif hafif tokatlarken sevdiğini ifade etti.
SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ GENÇ BAŞKANIN HUZURUNDA SÖYLÜYORUM
Yeniden söz alan Ömer Kılınç, "İlçe başkanıda söylese il başkanında söylese bana sanayiciliği öğretmek, benim Orhan Gencebay'a müzik öğretmeme benzer. Ben Orhan Gencebay'a ne kadar müzik öğretirsem, senin ilçe başkanın, il başkanın ve genel başkanın da bana ancak o kadar sanayicilik öğretebilirsiniz. Ben Faruk Korkmaz'ı tanıştığımız günden beri severim. Çok sevdiğim bir insandan taş gelince o taş bana büyük bir taş gibi tesir ediyor. Seni ne kadar sevdiğimi genç başkanımızın huzurundan da söylüyorum" dedi.
SOĞUK RÜZGARLARIN DİNMESİNE AKAY VESİLE OLDU
Yapılan karşılıklı fikir alışverişin ardından Ömer Kılınç ve Faruk Korkmaz arasında ki soğuk rüzgarlar Belediye Başkanı Vahap Akay sayesinde de dinmiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
güzel bir anlatım, güzel bir üslup ve güzel bir haber.

ya arkadaş şu gazeteye az özen gösterseniz diğer gazetelerin kimse yüzüne bakmaz. yorumları yayınlama ve siteyi güncelleme işine diklkat etseniz çerkezköyün tek gazetesi olursunuz diğerlerinde haber yok sadece televole gazeteleri.haberi sizde oluyor.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
böyle güzel bir habere böyle başlık atılırmı arkadaşlar? haberin içeriği güzel ama başlık nedir? "çark etti" adam kendinden büyük birinin elini öpünce çarkmı ediyor? siz babanızın elini öpseniz çarkçımı olacaksınız?
Avatar
ülkücü - 10 yıl önce
sahtelikten öleceksiniz!'!!! irenç
Avatar
yazık - 10 yıl önce
tükürdüğünü yalamak böyle bir şey olsa gerek....faruk korkmaz yazıklar olsun sana...
Avatar
alperen - 10 yıl önce
vay yavrum vay bide korkmaz elde öper etekte hani seçimden önce kabadayılıgın atıyodun kılıca bi alperen olarak şükürki sana oy vermedim
Avatar
çapulcu - 10 yıl önce
vahap başkan seçim çalışmaları sırasında bu hırsızları ceza evine tıkacam diyodun sözünü tut ve korkmazın hırsızlıklarını ortaya çıkar yoksa sana verdigimiz oyu helal etmeyiz
Avatar
komikcim com - 10 yıl önce
seçi̇m bi̇tti̇. artik i̇ş zamani.çerkezköyün çok sorunlari var. başarılar dilerim
Avatar
metem emlak - 10 yıl önce
bunlar olağan şeylerdir çünkü bunu baştakilerde yapıyor