Korkmaz, Kızılpınar'da ilkleri gerçekleştirdik

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ekibi ile birlikte bugüne kadar Kızılpınar'da ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan gurur duyduklarını belirtti.

Korkmaz, Kızılpınar'da ilkleri gerçekleştirdik
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:32

KIZILPINAR'IN ÖNÜNÜ AÇTIK

Kızılpınar'ın nüfus ve yerleşim alanı olarak çok gelişmiş olduğunu ancak buna rağmen hak ettiği yatırımları kendi dönemlerine kadar alamadığını belirten Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Kızılpınar insanıyla, nüfus yoğunluğuyla ve gelişmeye müsait yapısıyla hak ettiği alamamıştı. Ancak Allaha çok şükür ki Kızılpınar'ın önünü bu yönetim açtı ve hep birlikte elimizi taşın altına koyduk. Kızılpınar'ın hak ettiği her türlü yatırımı elimizden geldiğince yaptık, Kızılpınar'da sürekli olarak gelişimi ateşledik. Bundan sonra ki kalan görev süremizde de Kızılpınar'ımızı geliştirmek için gereken herşeyi yapacağız" dedi.

Kendilerinin göreve geldiğinde beldede birçok şeyin eksik olduğunu ve altyapı, yol konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu belirten Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, şunları söyledi:

HER KONUDA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

"Kızılpınar'da göreve başladığımızda bir çok şey eksikti ve Belde'mizin özellikle alt yapı ve yol sıkıntıları vardı.Ancak biz ekibimiz ile birlikte göreve gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden çalışmalara, araştırma ve geliştirmelere başladık.

Baktık ki Kızılpınar bir çok şeyi hak etmiş olmasına rağmen bir çok konuda geri kalmış. Ekibimiz ile birlikte bugüne kadar her konuda ilkleri gerçekleştirdik. Toplu konuttan Belde içerisindeki parklara, halı sahadan alt yapıya, bir takım düzenlemelerden cadde ve sokak aralarına kadar yaptığımız yollar ile hep ilklere imza attık.

Özellikle yol konusunda çok iş yaptık ve hiç yolu yapılmamış cadde ve sokakların yollarını yaparak bazı bölgeler ilk kez çamurdan kurtarıldı. Gönül rahatlığı ile söylüyorum ki Beldemizde yapılmayan yol kalmadı ve talebelerimiz okula giderlerken ayakları çamur içerisinde kalmayacak. Artık çocuklarımız çamurlu yollarda yürümeyecekler.

SOSYAL ANLAMDA DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ekibimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ilkler çok şükür ki sadece alt yapı, yol veya diğer çalışmalarda değil. Kızılpınar'da sosyal anlamda da hep ilkleri gerçekleştirdik. İlk kez bizim dönemimizde yağlı pehlivan güreşleri, yaz spor okulu, kurslar, sergiler turnuvalar düzenlendi. İlk kez Kızılpınar'da büyük ve görkemli sünnet şölenleri yapıldı. Önümüzdeki günlerde de Özel bir hastanenin açılması için büyük bir adım atıldı.

Bunlar küçümsenecek veya görmezden gelinecek çalışmalar değil. Belediye demek sadece yol, alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları yapan değil aynı zamanda sorumlu olduğu vatandaşlarına sosyal anlamda da hizmet etmeli, sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenlemelidir.

Allah'a çok şükür ki alnımızın akı ile hizmet etme yolunda devam ediyoruz. Beldemizde nereye bakarsak bakalım mutlaka imzamızın olduğu ve 'Bunu biz yaptık' diyebileceğimiz şeyler var.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belirttiğim gibi Kızılpınar'da hep ilkleri gerçekleştirdik ve gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda yaptığımız çalışmalardan, gerçekleştirdiğimiz ilklerden memnun ve nerede bir cemaat içerisine girsek hep tebrik alıyoruz. Mutlaka eksiğimiz vardır, veya yaptığımız çalışmaları beyenmeyen, daha iyisini isteyen vardır. Ancak onlara da açığız.

Bizim odamızın kapısı her zaman, herkese açık. Yaptığımız bir çalışmaya gelecek bir eleştiri bizi küstürmez aksine memnun kalırız. Çünkü yapılacak olan eleştiriden pay zıkartıp yeni geliştirmeler ve iyileştirmeler yapabiliriz. Bu yüzden Belde'mizde ilkleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.